Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kristen Bravo keert terug naar Parijs: “Walgen”, deelt schokkende foto’s

Ik had net een wakker droom. Terugkeren naar de realiteit wordt steeds moeilijker. Terwijl ze net is getrouwd met haar dierbare en tedere metgezel Stefan Bachot, op 11 juni 2022 in Corsica, Kristen Bravo Hij passeerde zijn hoofd in Parijs… waar zijn schuit in deze stad ligt afgemeerd. Ongeacht zijn interventies op de radio, vooral op het programma grote hoofden Op de golven van de lucht bij RTL is de gastvrouw eigenlijk geïnteresseerd in het behoud van de echte paradijstuin die zeilend op de golven van de Seine te huur is en die ze Frou-frou doopte ter nagedachtenis aan vroeger.

Dit is wat ik vond in mijn dock

Haar recente bezoek aan onze hoofdstad was bijzonder moeilijk voor Christine Bravo, die geconfronteerd werd met straten vol afval. Daarom staat ze erop om op sociale netwerken ophef te maken, met een beeld dat haar ondersteunt. “Sommigen van jullie vragen me of ik mijn schuit in Parijs heb achtergelaten voor mijn Corsicaanse dorp. Het antwoord is nee, maar dit ontdekte ik op mijn pier op 200 meter van de Notre Dame bij mijn terugkeerze legde uit. Dus ik vraag het me natuurlijk af. Leven in chaos en ellende of op Corsica met respect voor zijn omgeving? Zullen we deze schande aan de wereld tonen op de Olympische Spelen? Ik ben een rebel. walgen. “

READ  Albert Monaco: My Watchful Dad met Gabriella en Jack bij de Grand Prix van Monaco