Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koop je nu of wacht je af?

Hoge inflatie, op hol geslagen krediettarieven, hoge tarieven: het zijn zware tijden voor hypotheeknemers. Pascal Gerrit / stock.adobe.com

Ons advies – Deze vraag is terugkerend, maar actueler dan ooit in een tijd waarin de krediettarieven hoog zijn en de tarieven niet veel lager.

De vraag is terugkerend en misschien een beetje voorspelbaar: “Is dit het juiste moment om een ​​woning te kopen?” onroerend ? Maar deze keer is deze vraag legitiemer dan ooit, buiten de gebruikelijke terughoudendheid van zo’n enorme investering, omdat verkopers en kopers voor een echt dilemma staan: Krediettarieven stijgen zeer snel Maar de vastgoedprijzen dalen een beetje, vooral in de grote steden. Tel daar die hoge inflatie bij op en je krijgt een ongekende triple die sommige kopers sceptisch maakt. Vandaar deze afwachtende houding die makelaars en makelaars momenteel voorschrijven.

De waanzin van de afgelopen jaren heeft plaatsgemaakt voor vragen, en zelfs twijfels over 2023. Want als de wens en het vertrouwen van kopers blijft, dan is dit steeds minder belangrijk voor hun financiële middelen…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 88% om te ontdekken.

Het ontwikkelen van je vrijheid is het ontwikkelen van je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Beperkte mobilisatie voor de eerste nationale staking