Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden in het groen tot aan de punt van haar laarzen op de delt

Koningin Máxima is donderdag naar Delft afgereisd om een ​​studentendrama bij te wonen over de gevolgen van de gezondheidscrisis door het coronavirus.

Totale groene look voor de koningin Maxima Van Nederland naar Delft, aanstaande donderdag 14 oktober 2021. Of bijna. Bij zijn aankomst werd de vrouw van koning Willem-Alexander, John Dominiov, beroofd van een wollen broek in die kleur. Zijn oorbellen en laarzen zijn ook groen van kleur. Alleen zijn handtas was zwart.

Overwegen: Maxima, haar elegante en kleurrijke compliment aan Frida Kahlo

De vrouw van de koning kwam naar deze stad, gelegen aan de Haagse Poort, om meer te weten te komen over de effecten van de gezondheidscrisis van het coronavirus op studenten. Ze woonde de reisdramashow “Time Out Cafe” bij, een interactief programma voor studenten over stress, stress en vermoeidheid om te lezen en te doen. Aan het einde van het programma sprak hij met studenten, leden van het managementteam voor epidemieën en beleidsmakers.

Bezoek aan de Koningin Beatrixschool in Den Haag

Dit is de tweede reis van de week voor de moeder van prinsessen Catherine-Amalia, Alexia en Arian. De dag ervoor was hij naar de Koningin Beatrixschool in Den Haag gegaan, waar zijn leerlingen zich voorbereidden op een kerstconcert dat jaarlijks op televisie zal worden uitgezonden, met jonge musici uit de lagere schoolklassen. Een bezoek met zijn hoed op als erevoorzitter van de show “Mééer Muziek in de Klas”. Hij sprak via videoconferentie met de speciale vertegenwoordiger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, die donderdag werd uitgezonden op de Global Inclusive Development Summit 2021. MasterCard Centrum voor Inclusieve Ontwikkeling en Aspen.

Geen fokken is verboden

READ  Er zijn deze zomer geen meerdaagse festivals in Nederland