Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Konami is achter de schermen actief in de franchises Metal Gear, Castlevania en Silent Hill

Zoals iedereen weet, zijn de grote franchises van Konami al vele jaren om verschillende redenen opgeschort. De Solid Snake-sage worstelde natuurlijk met het vertrek van Kojima en zijn mannen in 2015, dus Konami drong niet aan nadat de show mislukte. Metal Gear Survival. Castlevania heeft het recht om alle retro-effecten ter wereld te hebben, maar de laatste originele titel dateert uit Schaduwmeesters 2 Vanaf 2014. Silent Hill-fans zijn het meest zielig, zij die er nog in zijn Stilte stortbui heuvel uit 2012. Een hele generatie later, Konami, die succes had in mobiele games (en zelden momotaro) het een goede financiële kracht geeft, heb ik eindelijk besloten om weer serieus te investeren in deze 3 licenties.

Volgens VGC-informatie zal Castlevania de eerste zijn die terugkeert. De “heruitvinding” van de saga zal bij Konami Japan intern worden ontwikkeld met behulp van externe studio’s. Wat betreft Metal Gear sluit VGC elk gerucht uit over een remake van Bluepoint Games: het zou gaan om een ​​remake maar Metal Gear Solid 3: Snake Eater van de Chinese studio Virtuos, klant een gunst De wereld van gedeelde ontwikkeling en remasters. Deze projectrelease kan worden voorafgegaan door adapters van andere lussen, om de grond op bestaande apparaten goed voor te bereiden. Ten slotte zijn er momenteel verschillende Silent Hill-projecten in ontwikkeling, waaronder een binnen een “erkende Japanse studio”, zoals al aan het begin van het jaar door VGC aangekondigd. Zoals we weten, heeft Konami een samenwerking getekend met de Poolse studio Bloober Team die momenteel twee AAA-games ontwikkelt.

De Japanse chefs van Konami zijn berucht vanwege hun aanhoudende afwijzing van de meeste outsourcingvoorstellen van hun grote gamefranchises, wat een groot deel van de reden is waarom eerdere voorstellen voor Silent Hill-games, zoals die van studio Supermassive, niet werden gekozen door Until Dawn. Echter, na de teleurstellende prestaties van recente interne titels Metal Gear Survive en Contra: Rogue Corps, melden VGC-bronnen dat het bedrijf nu meer dan bereid is om externe studio’s te gebruiken voor zijn grote franchises.“Kunnen we verder lezen. In theorie zou Konami vanaf volgend jaar moeten gaan communiceren over hun plannen. Het pakket van dit jaar staat op de E3, toen beweerde Konami dat te hebben.”Een aantal grote projecten” klaar voor.

  • Om ook te lezen | Konami begint het fiscale jaar scherp
READ  U zult minder moeite hebben om de verloren e-mail te vinden