Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Komboaré ziet rood, doel gaat niet naar FCN

FC Nantes Mercato: gefrustreerd over de transferperiode van de FCN-coach in de zomer Antoine Compoire Ik moest een veelbelovende Egyptische middenvelder opgeven.

Nantes Mercato: Ahmed Sayed Zizou breidt uit met Zamalek

De Egyptische ster van Zamalek stond deze zomer op het punt zijn landgenoot Mostafa Mohamed in de eerste klasse te vinden, nadat hij de huidige dertiende plaats in de Franse competitie behaalde. Al snel werd er een aanbod gedaan voor de 26-jarige aanvallende middenvelder, die wordt geschat op 2 miljoen euro Volgens de krant het team. Zizou Hij was niet tegen het idee om mee te doen de FCNmaar hij wilde zijn club, en Zamalek (Egyptische Eerste Klasse), stemden ze er ook mee in hem vrij te laten. Dat was niet het geval omdat de transfer niet in de laatste uren van de transferwindow kan plaatsvinden.

Na het einde van de zomerse transferperiode die op de avond van 1 september officieel werd aangekondigd Antoine Compoire Hij verborg zijn frustratie niet. “Voor ons coaches is het een zware tijd. Je verwacht dat spelers soms een andere kijk hebben en we eindigen de transferwindow soms met teleurstelling. Het gevoel dat ik vandaag na de transferwindow heb, is dat er teleurstelling is.” Zo gaven ze de Kanak-technicus vrij aan de pers. Vooral omdat het slechte nieuws de laatste hoop van Nantes met betrekking tot Zizo is gaan complimenteren. De farao (23 caps, 1 doelpunt) verlengde onlangs voor nog eens drie jaar met Zamalek, tot 2025. Een teken dat de Egyptische club erin slaagde zijn speler vast te houden.

READ  Het nationale damesvoetbalteam is eindelijk terug in Montreal

FC Nantes Mercato: Bittere mislukkingen tijdens de transferperiode

Terwijl Antoine Compoire tijdens de laatste week van de transferperiode 4-5 extra rekruten wilde, arriveerde er slechts één in de Loire. Het is ‘Ignatius Ganago, de voormalige aanvaller van RC Lens of OGC Nice. Een zeer slechte staat van dienst voor Antoine Compoire, die zei teleurgesteld te zijn, maar blijft samenwerken met de Nantes-groep. De 58-jarige coach, die op het punt stond te vertrekken, bleef uiteindelijk bij de Canarische Eilanden. Goed nieuws voor de club die er niet in slaagde om Ahmed Sayed Zizou aan te trekken, maar ook Yan Karamoh (links naar Turijn), Alexandro Cicaldao (links naar Al Ittihad Kalba) en Girondins-spits Albert Ellis.

Het enige pad dat het mogelijk kan reactiveren, is: Fabian Centrons. In feite kan de rechterkant van de FC Metz altijd de kleuren van de FCN dragen, als medische clown. Aangekondigd in de buurt van de Canarische Eilanden tot de laatste uren van de transferperiode, zou hij veel goeds kunnen betekenen voor een team dat een erg druk schema heeft. In feite zullen de inwoners van Nantes spelen in de groepsfase van de European League, evenals de Ligue 1 en de Franse beker. Als hij niet in aanmerking komt om in Europese competitie te spelen, zal Fabian Centaurs enkele leidinggevenden laten ademen (Fabio, Quentin Merlin, enz.).