Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Klanten zijn een haas en moeten 510€ betalen voor een restaurant waar ze niet zijn geweest

Klanten zijn een haas en moeten 510€ betalen voor een restaurant waar ze niet zijn geweest

Drie mensen reserveren een tafel bij een restaurant met een Michelinster in San Sebastian, Spanje. Nadat hun benoeming niet werd gerespecteerd, bracht de Stichting hen € 510 in rekening.

Duur konijn. Als ze van plan waren geld te besparen door de avond door te brengen in het sterrenrestaurant, liepen ze deze drie gasten mis, die een tafel hadden geboekt bij Amelia, een tweesterrenhotel in San Sebastian, in het Spaanse Baskenland.

Zoals genoemd de onafhankelijke, Zo stond het op deze tafel Betaal 510 euro voor no-show Bij boeking de dag van de maaltijd. Verder ging de justitie, door een ontevreden klant met straf gegrepen, akkoord met het etablissement en keurde de boete goed.

“291 euro per persoon”

Op de website van het restaurant is de waarschuwing bot. Wij accepteren gratis annuleringen of wijzigingen in het aantal gasten tot 96 uur (4 dagen) voorafgaand aan de dag van boekingElke annulering of wijziging na deze deadline of no-show op de dag van boeking is onderworpen aan een vergoeding van € 291 per persoon“.

De manager van het restaurant reageerde zelfs op de Baskische audiovisuele groep en legde uit dat hij de straf niet als willekeurig beschouwde, gezien de boete die voor elke persoon op de site was aangekondigd.

In het licht van een groeiend fenomeen, “no-show” genaamd, namelijk het niet komen opdagen voor een restaurantreservering, nemen steeds meer etablissementen dit soort maatregelen om de klant te ontmoedigen om op het laatste moment te annuleren.

READ  China lanceert militaire oefeningen rond Taiwan