Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kingdom Hearts-fans zijn uit liefde en moeten de ontwikkelaars smeken om nieuwe inhoud

Kingdom Hearts-fans zijn uit liefde en moeten de ontwikkelaars smeken om nieuwe inhoud

Spelnieuws Kingdom Hearts-fans zijn uit liefde en moeten de ontwikkelaars smeken om nieuwe inhoud

delen:


Een paar dagen geleden vierden we de 22e verjaardag van de Kingdom Hearts-saga, die erg populair is bij Disney- en Final Fantasy-fans. Nieuws over Kingdom Hearts 4 is echter schaars en het ziet er niet naar uit dat Kingdom Hearts Missing Link op het punt staat uit te komen. Er zijn veel dingen waar fans Square Enix nu om smeken om nieuws over te brengen.

Kingdom Hearts: de ontmoeting van twee cultuniversums

De Kingdom Hearts-saga werd uitgebracht in 2002 en heeft een groot aantal fans eromheen verenigd, waardoor De slimme mix van de werelden van Disney en Final Fantasy. Drie jaar later, nadat de Final Mix-versie van het eerste werk was uitgebracht, heeft Kingdom Hearts II fans over de hele wereld in verrukking gebracht. Helaas moesten deze fans 14 jaar wachten op de komst van Kingdom Hearts III, ondanks dat deze in 2013 werd aangekondigd. Intussen zijn er zoveel spin-offs en remasters verschenen, dat het de moeite waard is Een stukje regelrecht sarcasme. Het is waar dat veel spelers door de titels en de verscheidenheid aan gebruikte rekwisieten volledig verdwaald zijn.

Sinds Kingdom Hearts 3 in 2019 worden spelers getrakteerd op Kingdom Hearts: Dark Road en Kingdom Hearts: Melody of Memory, maar de ogen van de community zijn niet op die titels gericht. 10 april 2022, ter gelegenheid van de viering van het twintigste jubileum Uit de serie heeft Square Enix officieel Kingdom Hearts IV en Kingdom Hearts: Missing Link aangekondigd. De eerste is duidelijk het volgende grote werk van de licentie, terwijl de laatste een mobiele game is die zich afspeelt in Scala ad Caelum. De gesloten bèta liep van 29 november tot 8 december 2023, maar was beperkt tot het VK en Australië.

READ  Perfecte Photoshop-laptop met 2,5K 120Hz-scherm, Core i7-13700H en GeForce RTX – LaptopSpirit

Koop Kingdom Hearts: The Story so Far op PS4 op Amazon

Kingdom Hearts 4 is een heel eenvoudig spel, dus fans komen met theorieën

Maar, Deze mobiele titel wordt naar verwachting in 2024 uitgebrachten zou fans bezig moeten houden terwijl ze wachten tot Square Enix, dat zojuist Final Fantasy VII Rebirth heeft uitgebracht, Kingdom Hearts 4 terugbrengt. Gevraagd door fans van de franchise, die Square Enix smeken om wat koren op hun molen te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is naar sociale netwerken te kijken om te zien dat spelers graag willen weten waar de game waar ze op wachten zich zal bevinden. Het is waar dat sinds de game iets minder dan twee jaar geleden werd aangekondigd, Dit laatste verdween simpelweg van de radar.

Na de (vernieuwde) wedergeboorte van Final Fantasy 7 in 2024 keert deze legendarische RPG van dezelfde makers terug. Deze uitspraken zeggen veel over de voortgang van het project!

Wij dachten eind maart nieuws te hebben Via een interview met Yuko ShimomuraComponist, maar het was vals alarm. IGN meldde aanvankelijk dat de zangeres aan verschillende nummers werkte voor de aankomende Kingdom Hearts 4-soundtrack, voordat ze corrigeerde om aan te geven dat ze aan verschillende nummers werkte voor de aankomende Kingdom Hearts 4-soundtrack. Op “Meerdere spellen” zonder er een te selecteren. Fans hielden dus vast aan wat ze konden. Eind januari maakten fans bijvoorbeeld hun kleine berekeningen. de reden Het is gebaseerd op Ichiban Koji, de Japanse loterij Waar deelnemers kunnen hopen op exclusieve prijzen. Kingdom Hearts wordt elke twee jaar getroffen en de release in 2024 is voor Kingdom Hearts: Missing Link. Dat was genoeg voor spelers die op Kingdom Hearts 4 wachtten Laten we ervan uitgaan dat een release in 2026 nu heel goed mogelijk is. We hopen in ieder geval snel nieuws te ontvangen over het spel en de werking ervan.

READ  Xiaomi Mi draagbare fotoprinter Aangesloten printertest: compactheid en efficiëntie in een zak

Over de Kingdom Hearts-saga

Spelnieuws

Kingdom Hearts: geheimen van de meest complexe saga in videogames

Nieuwstip

Kingdom Hearts: Een snelle hardloper probeert absoluut gekke prijzen te vinden

Spelnieuws

Kingdom Hearts 4: Welke toekomst voor Final Fantasy-personages? Antwoordt Tetsuya Nomura

Spelnieuws

Kingdom Hearts 4: Van Star Wars tot Final Fantasy Versus XIII, wat kunnen we verwachten?

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.