Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Keanu Reeves keert opnieuw terug naar zijn reputatie met dit geweldige werk

Uitstekende acteur met cultrollen in verhalen als Matrix waar John Wick Keanu Reeves Ze staat bekend als een van de schattigste publieke figuren ter wereld. Het bewijst maar weer eens dat deze reputatie niet het resultaat is van toeval.

Nieuw bewijs dat de reputatie van Keanu Reeves niet is toegeëigend

Als je nog steeds twijfelt aan de vriendelijkheid van Keanu Reeves, Deze anekdote verteld door TV Producer Andrew Kimmel zou je moeten overtuigen!

Keanu Reeves was vandaag op mijn reis van Londen naar New York City. Een jonge jongen vroeg om zijn handtekening in de bagage en begon toen een aantal snelle vragen te stellen. Een entiteit reageerde graag op elk… pic.twitter.com/T7m7PciL5C

4 juli 2022

Keanu Reeves was vandaag op mijn reis van Londen naar New York City. Een jonge jongen vroeg hem om zijn handtekening op de toegestane hoeveelheid bagage en begon hem vervolgens in een razend tempo op te blazen met een reeks vragen. Een entiteit reageerde graag op elk van hen…

Van de redenen waarom Keanu Reeves naar Londen ging, tot degenen die hem naar New York brachten, niet om de tijd door te brengen die hij daar zal doorbrengen en het project waaraan hij momenteel werkt, De reis van de acteur wordt onderzocht door de enigszins plakkerige maar zichtbaar vertederende propeller: “Op een gegeven moment had de jongen al zijn vragen uitgeput, dus Keanu begon hem te ondervragen [à son tour] : Waarom ben je in Europa Welke galerijen heb je bezocht in Parijs? […]”Ik neem niet graag de tijd om op een fan te reageren, Nieuwe .vertaler Of zelfs John Wick Hij nam zelfs de tijd om opnieuw met deze te praten!

READ  Alles over de zuurstofafzuiger die op de maan zal landen

“We hebben meer keanus nodig”

Zoals de auteur van deze thread aangeeft, realiseren sterren zich waarschijnlijk niet de enorme impact die ze kunnen hebben op hun fans en Het geluk dat ze hen kunnen brengen door simpelweg een paar woorden met hen te wisselen.

Een man kan niet aardiger zijn, vooral niet na een internationale reis. Ik dacht dat ik dit zou delen omdat een man zo’n eersteklas bedrijf is en kleine momenten zoals deze een enorm verschil kunnen maken in het leven van mensen. We hebben meer Keanus nodig!

4 juli 2022

Een man kan niet aardiger zijn, vooral niet na een internationale reis. Ik dacht dat ik dit moest delen omdat de man zich zo elegant gedroeg, en Kleine momenten als deze kunnen een groot verschil maken in het leven van mensen. We hebben meer Keanus nodig!

Toen de 57-jarige acteur eenmaal was “verlost” van zijn intense ondervraging, kon hij eindelijk een beetje ademen. Het was zonder te vertrouwen op Andrew Kimmel, de man die het verhaal op Twitter vertelde, die het moment wilde vereeuwigen door een kleine foto met hem te vragen. Wij begrijpen het.

En ja, ik heb een beetje gestolen en om een ​​foto gevraagd. Ik bedoel… ik moest wel. Ik wens je een gelukkig vierde van allemaal! pic.twitter.com/JVR5VTPQHz

4 juli 2022

Als je van huis bent, denken we misschien dat Keanu Reeves liever wat gemoedsrust had gehad na zijn snelle en intense uitwisseling met een fan, We hebben waarschijnlijk allemaal hetzelfde gedaan en om een ​​souvenirfoto gevraagd!

READ  Het elektriciteitsnet, internetstoringen en de aurora borealis: wat zal de impact zijn van zonnevlammen en aardmagnetische stormen die deze week op aarde worden verwacht?