Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton in een huurjurk!  De prinses maakt een statement in een off-the-shoulder jurk met ruches voor de avond

Kate Middleton in een huurjurk! De prinses maakt een statement in een off-the-shoulder jurk met ruches voor de avond

Prins William en Kate Middleton reizen sinds 30 november naar Boston en zullen niet langer verliefd zijn op prins Harry en Meghan Markle. Als Sussex Probeer ze te verduisteren door te detecteren Advertentiebalk Van hun explosieve documentairereeks voor Netflix tot en met hun driedaagse verblijf, de Cambridges dringen zich eindelijk op in het medialandschap. En daar kan de toekomstige koning van Engeland zijn vrouw dankbaar voor zijn.

Amira pleit voor duurzame mode

Katherine schitterde gewoon tijdens dit staatsbezoek en maakte zelfs een solo-uitje naar de prestigieuze Harvard University waar ze alle ogen op richtte in een zeer elegante jurk. De prinses van Wales creëerde tijdens deze reis ook onberispelijke outfits, zelfs met behulp van haar Haar kast staat in Boston om berichten te sturen. Zo profiteerde Kate Middleton van deze residentie, die bedoeld was om het belang van de bescherming van het milieu te benadrukken, om meer duurzame mode te promoten. Gebruikt om haar kleren te recyclen, viel de toekomstige koningin-gemalin op Het dragen van een klassiek tweed jasje van Chanel Het is al anderhalve maand gedragen.

Kate Middleton schittert in een gehuurde jurk

Op vrijdag 2 december ging de moeder van George, Charlotte en Louis nog een stap verder. Nadat ze naar Harvard was weggelopen, herenigde Kate Middleton zich met prins William voor de tweede Earthshot Awards. Een initiatief van de Prins zelf om degenen die zich inzetten voor de strijd tegen klimaatverandering te belonen. En om de planeet te redden, werd gasten gevraagd geen nieuwe jurken of kostuums voor het evenement te kopen. Vorig jaar, voor de vorige editie, koos de hertogin van Cambridge ervoor om voor de tweede keer een van haar belangrijkste looks te dragen. Maar deze keer gebruikte ik de kledingverhuur.

Zo zette Kate Middleton de toon in een prachtige lichtgroene Solace London-jurk die ze leende voor het avondevenement op de Engelse catwalk voor verhuur van designerjurken HURR details Mensen. Groene kleur van het formulier Sabina maxi-jurk Het Engelse handelsmerk was slechts een symbool omdat deze kleur het milieu vertegenwoordigt (ook geassocieerd met Boston, of hoe je twee vliegen in één klap slaat). Maar als symboliek belangrijk is, is stijl even belangrijk. De vrouw van prins William zag er prachtig uit in deze schede-jurk met een bardot-kraag die haar blote schouders en benen onthulde dankzij een spleet op de rug. Tweedehandskostuum bezet met een ketting van diamant en smaragd, een iconisch stuk voor prinses Diana. En sleutelstukken die van generatie op generatie worden doorgegeven, is dat niet precies het toppunt van duurzame mode?

READ  Vijfde. De Ile de France Handicap in Saint Cloud deze dinsdag 17 mei 2022. - Angers Info