Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kabinet kondigt verlenging fietsaankoophulp in 2023 aan

Kabinet kondigt verlenging fietsaankoophulp in 2023 aan

De gevolmachtigde minister van Vervoer, Clement Bonn, lichtte de verlenging van deze bijstand toe, die kan oplopen tot 2.000 euro, afhankelijk van de vorm en het inkomen van de referentiebelasting.

Als u uw wilt wijzigen fiets Of als u een nieuwe koopt, kunt u tot 2023 profiteren van de aanbestedingssteun van de overheid. In zijn reactie op vrijdag 23 september op FranceInfo zei de afgevaardigde van de minister van Transport: Clemens Bonvastgesteld dat dit helpt”Die zou eind december 2022 aflopen en zal doorgaan in 2023“.”Voor mensen die dit najaar nog een fiets willen kopen, ondanks de levertijden geen zorgenZij zullen profiteren van deze boost.

Deze zomer verhoogde de CEO die steun zelfs met een maximale bonus van € 150 voor een nieuwe conventionele fiets. De enige voorwaarde is dat het belastbaar inkomen kleiner of gelijk moet zijn aan 6.300 euro. Voor nieuwe elektrische fietsen wordt de bonus verhoogd tot maximaal € 400, ofwel 40% van de aankoopprijs. Ook dit is bedoeld voor mensen met een referentiebelastinginkomen van minder dan of gelijk aan 6.300 euro en mensen met een handicap. Ligt het belastbaar inkomen echter tussen 6301 en 13.489 euro, dan is de bijstand maximaal 300 euro.

Ten slotte kan voor de aankoop van een bakfiets, verlengd, opvouwbaar of aangepast aan een handicapsituatie, de bijstand maximaal 2.000 euro bedragen, afhankelijk van het belastbaar inkomen. Deze bonus geldt ook voor elektrische fietskarren. Opgemerkt moet worden dat staatssteun kan worden gecombineerd met lokale steun, zoals in Ile de Francein Bretagne of in Geweldig Oosten.

READ  5,5 miljoen gezinnen mogelijk getroffen

zie ook – Anne Hidalgo heeft beloofd dat Parijs in 2024 “100% fiets” zal zijn