Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Julia is niet Maddie McCann’: wat we weten over de Poolse vrouw die zegt dat ze de vermiste jonge Britse vrouw is

‘Julia is niet Maddie McCann’: wat we weten over de Poolse vrouw die zegt dat ze de vermiste jonge Britse vrouw is

Een nieuwe wending in het onderzoek? Of een nieuwe dwaalweg gevoed door de verzinsels van een jonge vrouw die alleen de pijn oproept van mijn kleine ouders Maddie McCann, deze 4-jarige Brit die in 2007 verdween in Portugal? Words confronteert de 21-jarige Julia die beweert de jonge vrouw te zijn die al enkele dagen wordt vermist. De Poolse politie neigt naar deze tweede hypothese.

De jonge Julia Wendell bevestigt instagram Little Maddy zijn: het is specifiek gebaseerd op een vlek in het oog van een klein meisje dat op haar eigen oog lijkt. Maddie en Julia zullen ook dezelfde moedervlekken op hun lies en gezicht hebben. De jonge vrouw beweert ook dat ze geen herinnering heeft aan haar jeugd en aan geheugenverlies lijdt sinds ze het slachtoffer was van een Duitse pedofiel.

In mei 2007 logeerde de familie van Madeleine McCann bij haar vrienden in een hotelcomplex in de badplaats Praia da Luz, in de Algarve, in het zuiden van Portugal. Deze kleine blondine verdwijnt plotseling op de avond van 3 mei, slapend in haar kamer, dicht bij haar twee jaar oude tweelingbroers.

We kunnen nu al uitsluiten dat deze versie correct is.

Als hij rond 22.00 uur terugkeert van een diner dat met vrienden is georganiseerd in het restaurant 120 meter verderop, merken zijn ouders Kate en Jerry zijn verdwijning op. ‘S Avonds lopen zij en hun vrienden om beurten rond in de appartementen waar de kinderen slapen, maar als Kate dit keer terugkeert naar Maddie’s kamer, is die leeg en staan ​​de ramen open. Het stel belt de lokale politie. Maar het meisje werd niet gevonden.

READ  Boris Johnson verontschuldigt zich bij families van slachtoffers ‘voor pijn en verlies’

Zo ook Julia Madi? Julia Wendell en de McCanns nodigen een DNA-test uit. Maar de Poolse politie gelooft het niet. “De onderzoeken die op dit moment zijn uitgevoerd, zijn in tegenspraak met het relaas van deze jonge vrouw. Het onderzoek loopt, maar we kunnen nu al uitsluiten dat deze versie waar is”, legt een politiewoordvoerder uit aan Gazeta.pl nieuwssite.

De Poolse politie vertrouwde vooral op Julia’s geboorteakte, die door de familie van Wendell aan onderzoekers was verstrekt. Dat laatste wordt ook genoemd in een persbericht: “We hebben herinneringen, we hebben foto’s (…). Julia is duidelijk niet Maddie. De tekst gaat vergezeld van een foto van de jonge vrouw ten tijde van de verdwijning van de kleine Brit.

Volgens de familie werd Julia Wendell gevolgd door psychologen en psychiaters, onderging ze verschillende behandelingen en ging ze jarenlang door met medicamenteuze behandeling voor ernstige psychische stoornissen. Maar Julia, 21, is nu “het huis uit”, “weigert behandeling” en “neemt haar medicatie niet regelmatig in”. Toch, aldus haar familie: “Ze heeft ook geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor behandeling in een heel goed centrum in Polen, dat ermee instemde haar op te vangen.”

video. Zaak Maddy: ‘De getuige had eerder moeten spreken’

“We zijn kapot van de huidige situatie”, klaagt de familie in een persbericht over “Julia’s bedreigingen tegen ons, haar leugens en haar manipulaties….” Familieleden verzekeren hem: “We hebben geprobeerd hem tegen te houden, hem uit te leggen. »

“Zonder de exacte details te kennen, komt het niet overeen. Ik denk niet dat zij het is”, zegt zijn kant Voor de krant El Independiente De privédetective in opdracht van de familie van de kleine Madi. Op gerechtelijk niveau, aangeklaagd in Duitsland in april 2022, heeft Christian B.

READ  In Peking toont een demonstrant een paar dagen voor het congres van de Communistische Partij twee spandoeken tegen het regime van Xi Jinping