Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jouw beoordeling van de wedstrijd van Blues tegen Nederland: Kante is nog steeds indrukwekkend, Dembélé valt tegen

Jouw beoordeling van de wedstrijd van Blues tegen Nederland: Kante is nog steeds indrukwekkend, Dembélé valt tegen

Met een nieuwe ‘clean sheet’ op zijn naam heeft Mike Maignan (6,9) het op een na beste resultaat in de Ligue 1. De Italiaanse doelman van AC Milan was vrijdag opnieuw degene die de beslissende reddingen uitvoerde.

Geef vóór hem de juiste cijfers voor verdediging. Bijna identieke beoordeling als eerste voor vleugelverdedigers Jules Kounde (5,3) en Theo Hernandez (5,2), die aanvallend probeerden bij te dragen terwijl ze probeerden hun linie als prioriteit te controleren.

In het midden leverde de degelijkheid van William Saliba, schoon in de weinige duels die hij moest onderhandelen, hem een ​​score van 6 op. Het is een score iets hoger dan die van Dayot Upamecano (5,6), en is ook waardevol bij veel aanvallen van de tegenstander.

Op het middenveld staat N’Golo Kante (7,4), wederom uitgeroepen tot man van de wedstrijd, logischerwijs bovenaan je kijkcijfers. De 33-jarige middenvelder was opnieuw overal aanwezig en richtte zichzelf oordeelkundig in de aanval terwijl hij hete ballen terugwon.

Op een hogere positie dan zijn tegenhanger tegen Oostenrijk was Adrien Rabiot (6,2) opnieuw de auteur van de hele wedstrijd. Waardevol om de Nederlandse rechterkant in bedwang te houden en altijd beschikbaar, hij had het derde beste resultaat van de avond. Een beoordeling die nog verbeterd had kunnen worden als hij er in de eerste helft in was geslaagd Griezmann te vervangen.

In de aanval geef je de Blues de laagste cijfers. Te beginnen met Antoine Griezmann (4,9). De Atletico-speler had bij de grote Franse kansen beter moeten presteren en zit onder het gemiddelde.