Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jonathan David heeft moeite om de woorden te vinden na LOSC – OGC Nice

Als het lot van LOSC in handen was, verloor het het soms voordat het definitief kon ontsnappen met een gelijkspel (2-2). Bij het laatste fluitsignaal had Jonathan David wat moeite met het vinden van de juiste woorden.

Van de derde naar de vierde plaats maakte LOSC de hele avond een achtbaanrit en was getuige van een ander geweldig scenario op het gras van de Decathlon Arena: Stade Pierre Mauroy. Na een achterstand tijdens het eerste semester wist Lille na terugkeer uit de kleedkamer weer op het goede spoor te komen en een kwartier voor tijd zelfs te profiteren. Zo was de gelijkmaker die OGC Nice aan het einde van de verlenging (90+4′) pakte erg spannend voor de Mastiffs, vooral aan het einde van deze wedstrijd in een gelijkspel (2-2), synoniem met degradatie naar de vierde plaats. Een plaats en twee voorrondes voordat ze de Champions League bereiken: “Het is een enorme teleurstellingJonathan David begint. Het is moeilijk om op deze manier een doelpunt tegen te krijgen aan het eind van de wedstrijd. “Het is echt heel moeilijk.”De Canadees verscheen verbaasd voor een groepsmicrofoon Kanaal +en heeft moeite om de juiste woorden te vinden na een uitkomst die aanvoelt als een nederlaag.

LOSC was verwikkeld in een langeafstandsduel met Stade Brestois en moest winnen om de slotfase van de Champions League te bereiken. In de Roze Stad wist de Bretonse ploeg Toulouse te verslaan (0-3), en gunde rivaal Lille geen minuut rust. Misschien kunnen de Mastiffs, met iets meer achteraf gezien, een goed gevoel hebben over een seizoen waarin ze beter presteerden dan het jaar ervoor.

READ  Senegalese minister van Sport zet Aliou Cisse en de Teranga Lions onder druk voor Qatar