Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Luc Richmann: Fatale fout in Les 12 Coups de midi, de presentator verbrak de stilte

Jean-Luc Richmann: Fatale fout in Les 12 Coups de midi, de presentator verbrak de stilte

Op woensdag 20 april 2022 stond Jean-Luc Reichmann aan het roer van een nieuwe editie van 12 uur opnamen (TF1). En trouwe kijkers ontsnapten niet, er kroop een fout in de spelshow. Diezelfde avond plaatste de 61-jarige omroep een video voor een kleine update.

Na 13 overwinningen en € 51.393 aan inkomsten, werd Maël door David uit de competitie geëlimineerd. Maar dat was niet het hoogtepunt van de uitzending van gisteren. Tijdens de fatale staatsgreep verzette de nieuwe Maitre de Midi zich tegen een jonge vrouw genaamd Ossin. En Er is een fout geslopen in de kwestie van de geboorteplaats van generaal de Gaulle.

Osen kon niet antwoorden, Jean-Luc Richmann specificeerde dat hij werd geboren in de Colombiaanse-les-deux-e Eglis (een Franse gemeente in de provincie Haute-Marne). fout antwoord Sindsdien, zoals sommige internetgebruikers hebben opgemerkt, Generaal de Gaulle werd geboren in Lille. “Generaal de Gaulle is eigenlijk geboren in Lille en begraven in de Colombian-les-Deux-Eglis‼️ Correctie van de middaguitzending zonder Geen gevolgen voor onze kandidaat Océane. goedenavond tuos‘, schreef compagnon van Nathalie LeCoultre. En in de video, waarin hij in vrijetijdskleding en een hoodie verscheen, gaf hij aan dat het hem zojuist was opgevallen.mij’Fatale foutHij gaf aan dat de kandidaat geslaagd was voor de vraag en dat hij dus had gelezen wat er op de computer stond, een Colombiaan Les Ducs Eglis.Het is een computerfout. Maak je geen zorgen, Océane heeft geen effect in vergelijking met Fatal Blow. Omdat de tijd zo snel ging, had ik geen tijd om te reageren. (…) Ik wilde corrigeren omdat het nog steeds geschiedenis is en het belangrijk voor ons is om zo dicht mogelijk bij de waarheid te zijn‘, hij is klaar.

READ  Bruce Springsteen en zijn E Street Band vieren vriendschap en muzikale vrijgevigheid op Paris-La Défense Square