Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean Castex ontving zijn tweede dosis van het AstraZeneca-vaccin لقاح

De premier, die net uit een periode van quarantaine komt, is nu volledig immuun.

Matignon vertelde AFP dat premier Jean Castix zaterdag zijn tweede dosis van het AstraZeneca-vaccin heeft gekregen en binnen twee weken volledig immuun moet zijn voor Covid-19.

Regeringshoofd Hij ontving zijn eerste dosis op 19 maart onder de ogen van de camera’s In het Beijing Hospital in Saint-Mandy, vlakbij Parijs. De aflevering kreeg veel publiciteit en werd live uitgezonden op nieuwszenders.

Het was toen, in het midden van de derde golf, om de Fransen gerust te stellen over de effecten van het Zweeds-Britse vaccin, waarvan het gebruik kort werd stopgezet nadat zeldzame maar ernstige bijwerkingen, zoals de vorming van een vaccin, waren gemeld. bloedproppen;

Op zaterdag, toen de pandemie afnam en Frankrijk zich voorbereidde om de avondklok te beëindigen, ontving Jean Castix in Matignon een tweede injectie met AstraZeneca, een vaccin bedoeld voor 55-plussers. eerste minister Hij werd woensdag vrijgelaten uit zeven dagen eenzame opsluiting Nadat hij zijn vrouw had gebeld.

READ  United Airlines vraagt ​​stewardessen om passagiers niet op hun stoel te plakken