Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is Spike Protein “giftig en gevaarlijk” voor mensen?

De Controleren – Dit Sars-CoV-2-eiwit wordt geproduceerd door vaccins om antilichamen te produceren, maar “vaccinliefhebbers”, in tegenstelling tot de algemene mening van de wetenschappelijke gemeenschap, richten zijn vermeende “schade” op.

de vraag. Verschillende internetgebruikers zijn sinds begin juni verhuisd na de woorden van een Canadese onderzoeker die op basis van twee onderzoeken bevestigde dat het spike-eiwit, een SARS-Cov-2-eiwit dat door het vaccin wordt geproduceerd om een ​​immuunreactie op te wekken, zal wordenGiftig en gevaarlijk voor de mens“Ze kan”Veroorzaak enorme schade bij het inrijden van het verkeerbinnen het lichaam. Dit zijn de woorden die door de site worden genoemd Avond Frankrijk, gevolgd door een autopsierapport van een persoon die enige tijd na ontvangst van de eerste dosis van het vaccin stierf. Dit rapport, geciteerd door François Asselino, voorzitter van de Universal Periodic Review en een van de hoofdsprekers voor gevaccineerd in Frankrijk, zou deIn bijna alle organen van de patiënt van spike-eiwit in het lichaam van de patiënt. Zijn deze theorieën vastgesteld? Is er echt reden tot zorg?

controles. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: niet echt, zelfs helemaal niet. Het probleem is dat de interpretaties van deze studies fout zijn en aan de andere kant door de auteurs zelf worden ontkend. Aan de andere kant,

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 89% om het te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Hoe de Crew-7-opstijging van SpaceX naar het internationale ruimtestation te volgen