Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is Google Maps populairder dan Waze?

Is Google Maps populairder dan Waze?

Flitsers: Google-apps zijn erg populair

Dat blijkt uit een peiling van MarketWatchGoogle Maps stijgt naar de top van de navigatie-apps die Amerikanen gebruiken om radars te ontwijken. Met 70% van de stemmen in een panel van 1.000 gebruikers presteert de app beter dan zijn concurrentenen Waze- en Apple-abonnementen, die respectievelijk slechts 27% en 25% van de voorkeuren ontvangen. 34% van hen geeft aan minstens één keer via een applicatie een waarschuwing te hebben gekregen over de aanwezigheid van een flitser op hun weg.

Ondanks de groeiende populariteit van de iPhone in de VS, die veel groter is dan die van Android-smartphones, lijken gebruikers Google Maps te verkiezen boven Apple Maps. Dit fenomeen wordt deels verklaard door de overdracht van douane. Veel mensen die overstappen van Android naar iOS, installeren Google Maps opnieuw op hun nieuwe iPhones.

Google Maps: De verborgen functie voor het identificeren van flitsers bestaat niet!

Het is belangrijk op te merken dat Google niet alleen eigenaar is van Google Maps, maar ook van de Waze-app. Verworven in 2013. Uit de onderzoeksresultaten blijkt dat Amerikaanse gebruikers, of ze nu flitsers willen vermijden of algemene navigatie willen gebruiken, een duidelijke voorkeur tonen voor de oplossingen van Google.

Applicaties als Google Maps, Waze en Apple Maps passen hun functies aan om legaal te blijven en worden daarom veel gebruikt door automobilisten. Ze geven waarschuwingen over mogelijke controlegebieden. Omdat er in Frankrijk een beetje privacy is, Voorkomt dat de exacte locatie van flitsers bekend wordt gemaakt. Geconfronteerd met deze beperking moesten navigatietoepassingen zich aanpassen. Ondanks geruchten biedt Google Maps een verborgen functie die de locatie van flitsers onthult. Jammer voor jou!

READ  Final Fantasy 16 verschijnt in de zomer van 2023 op PlayStation 5 - Nieuws