Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Iris Mittenaere sexy in een glamoureuze bh aan de arm van Diego en voormalig Miss France

Resortaanbiedingen zijn niets nieuws in de modewereld. Luxehuizen zoals Dior of Chanel hebben zich aan deze game gewijd, en de laatste heeft er ook een op 5 mei in Monaco georganiseerd. Maar EtamHet was een geweldige primeur. Het merk heeft al Organiseerde de eerste cruise modeshow Op donderdag 12 mei 2022 op een idyllische plek. Voor de gelegenheid was de voormalige Miss France aanwezig.

Dit keer is het niet de traditionele lingerieshow, die meestal aan de zijlijn van Paris Fashion Week wordt gehouden, die honderden gasten hebben ontdekt. ik heb wezen Introduceerde haar nieuwe lijn badmode, een evenement dat live werd onthuld op het Instagram-account van het merk. en dit is op CorsicaAan de oever van de baai, in het Domaine de Mortoli, gebeurde het allemaal. Supermodellen, waaronder ster Constance Jablonski of Thylane Blondeau, dochter van Veronica Lobre en Patrick Blondeau, lieten hun voeten in het water zien. Een evenement voor modeliefhebbers Iris Mittenaere Je kunt het niet missen!

Miss France en Miss Universe 2016 hebben al een reis gemaakt naar Beauty Island. Zoals gewoonlijk maakte ze veel ophef met haar outfit. Voor de gelegenheid droeg ze een broek en een wit jasje. Aan de andere kant, geen top, ze was tevreden met een glanzende bh (badpak?) om op punt te zijn. Iris Mittenaere werd natuurlijk vergezeld door haar lieve, aanhankelijke Diego Glaoui, op wie ze smoorverliefd werd.

Onmiddellijk konden de tortelduifjes andere voormalige schoonheidskoninginnen vinden, te beginnen met Laury Tilleman. In tegenstelling tot de vorige vertegenwoordiger van Noord-Frankrijk was Miss France 2011 al naar Frankrijk gevlogen. Haar man, Juan Arbelaez, was in de keuken van zijn Colombiaanse restaurant bazurto In Parijs. De mooie 30-jarige Britton toonde haar mooiste glimlach als altijd en was goddelijk, in denim shorts, een zwarte tanktop en een kleurrijk jasje. Flora Coquerel (Miss France 2014), elegant in een zwarte jurk, en Alicia Ellis Ook ontvangen (Miss France 2017), die een wit met paarse jurk met lage taille droeg. De familie van Miss France verliest mogelijk binnenkort haar baas, Sylvie Tellier, die bij vertrek aankondigde …

READ  Colin Berry's moeder sprak eindelijk en brak uit de stilte

Etam kon ook rekenen op actrice en model Gaia Weiss, actrice en zangeres Lola Lou Lan, artiest Elia, actrice Zoe Adjani (het nichtje van Isabelle Adjani), modellen Katia Colomer, Danielle Eliscas, Chloe Lequero, Zoya Mossore en tot slot actrice Nora Arnaizide . .