Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ingewikkelde zomervakantie: volgens een expert begint de achtste golf aan het begin van het volgende schooljaar

Het Covid-virus besmet sinds eind juni 2022 steeds meer mensen. Specialisten denken dat het tegen het begin van het schooljaar alleen maar erger zal worden. Gevraagd naar dit onderwerp gaf infectiewetenschapper Dennis Malvey duidelijke en duidelijke antwoorden. Volgens hem: De zomervakantie wordt ingewikkeld.

nieuwe golf

Tijdens zijn interview met 20 Minutes, Dennis Malfi Hij evalueerde de huidige situatie, met name op Purdue University Hospital-bedden. Het Omicron-virus, waar we momenteel tegen vechten, is volgens hem een ​​steeds meer overdraagbaar virus. productiecapaciteit Variabelen Het laat het toe om te evolueren en zich aan te passen. Wat verontrustend is omdat Experts hebben bijna al hun wapens onthuld om het te elimineren.

Bovendien neemt het aantal leden van de medische gemeenschap dat wordt vervuild toe. Dit betekent dat er minder personeel is om voor patiënten te zorgen terwijl ze in de buurt zijn steeds meer in aantal elke dag. Dit is de reden voor de experts Ik nodig je uit om waakzaam te zijn. Vooral immuungecompromitteerde mensen zouden zichzelf het meest moeten beschermen. De waarheid is dat volgens Dennis Malfi deze Zij zijn het meest kwetsbaar voor het virus.

Twee jaar na de pandemie hebben we veel ervaring en kennis om ons aan te passen aan het virus. We zien dat bewoners worden gescreend omdat ze symptomen hebben of omdat ze in contact zijn geweest met iemand die ziek is”, merkt hij op.

Hoe zit het met de ouderen?

Naast immuungecompromitteerde mensen, zijn ook mensen ouder dan 60 jaar waarschijnlijk om het virus op te lopen. Daarom belt een specialist infectieziekten hen op om hun tweede boosterdosis te krijgen. Zoals de laatste uitlegde, verliezen antilichamen hun effectiviteit, zelfs als u een vaccinatie krijgt, met de leeftijd. Een verklaring die de cijfers lijkt te bevestigen. Sterker nog, veel 60-plussers liggen nog steeds in het ziekenhuis.

READ  Hoe stof dat uit de woestijn opstijgt, de elektrische polariteit van onweersbuien weerspiegelt

Volgens een infectieziektedeskundige mensen Meer dan 80 mensen zouden de terugroepactie moeten doen, want 40% van hen heeft dat nog niet gedaan. Terwijl, volgens de dokter, door bescherming, zij degenen zijn die Jij beschermt het ziekenhuis..

Ingewikkelde zomervakantie

Dennis Malvey nodigt bewoners uit om opnieuw contact met hen te maken barrière gebaren om te verminderen overgang. Uw reactie? Draag een masker in gesloten en ongeventileerde ruimtes en vermijd contact met zieke of symptomatische patiënten. Volgens de infectieziektedokter belooft de zomervakantie extra ingewikkeld te worden door de hervatting van deze pandemie.

“Mensen met symptomen van Covid zijn vier dagen op de grond en moeten 10 tot 12 dagen rusten, als dit ons vakantieprogramma is, welkome vrijheid en zomeropties!”, verklaarde hij niet.

Volgens Dennis Malvey zijn we nog steeds ‘Heel ver van het einde van de epidemie’. In feite zal de achtste golf aan het begin van het schooljaar verschijnen en het kan zelfs nog verwoestender zijn. Hopelijk zullen onderzoekers tegen die tijd vinden Meer relevante vaccins.

Gezondheidsprotocol op scholen aan het begin van het schooljaar

Aangezien de achtste golf is gepland om te beginnen aan het begin van het academisch jaar 2022, heeft het ministerie vastgesteld: nieuw frame Gezondheidsprotocol tegen covid. Het protocol wordt gepresenteerd Drie meetniveaus Elk zal worden toegepast afhankelijk van de context. Niveau 1 wordt geactiveerd als de situatie niet kritiek is. Het bestaat uit het oproepen van barrièrebewegingen, waardoor grote combo’s worden verminderd.

READ  Meer dan 2.000 ziekenhuisopnames ... de angstaanjagende records van Covid-19

Niveau 2 Gelijk aan waakzaamheid een plus. De activering ervan gaat gepaard met verbeterde septumbewegingen. Ook in EPS worden praktische werkvormen aangepast. Niveau 3 wordt geactiveerd als de situatie te ongunstig is. beperkende maatregelen zal worden versterktOp de middelbare school zal een welkomstcredo worden ingevoerd.

De CDSN zal verantwoordelijk zijn voor het bepalen van het te ontwikkelen protocol. Hun beslissing zal niet worden genomen algemeen Tot eind augustus. En dit ook Een paar dagen voordat de school weer begint.

Over het dragen van een maskerEn de De beslissing zal afhangen van de maatregelen die de overheid zal nemen voor de algemene bevolking. Volgens Marie-Hélène Vénétitay zullen er geen vaste regels zijn voor leerlingen en leraren Op school.