Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Venetië kantelde de gondel omdat deze toeristen de perfecte selfie wilden maken

In Venetië kantelde de gondel omdat deze toeristen de perfecte selfie wilden maken

Ongebruikelijk – de vlucht viel. Op 3 december bevond een groep toeristen zich met hun voeten in een kanaal nabij het beroemde Piazza San Marco in Venetië nadat hun gondel kapseisde. Een ongeval met een verklaring: passagiers weigerden te zitten bij het oversteken van de brug.

Volgens de dagelijkse Il GazettinoDe gondelkapitein vroeg de toeristen verschillende keren om niet op de boot te gaan, om te voorkomen dat de boot tijdens het manoeuvreren uit balans zou raken. Ondanks deze instructies belandde iedereen op zee. Zoals je kunt zien in de video hierboven.

Een video van het incident ging snel viraal op TikTok en werd enkele miljoenen keren bekeken. We zien de natte toeristen proberen weer aan boord te komen, maar het mocht niet baten. Op de sociale netwerksites van de groep Venetië Nee en Disneyland »(” Venetië is geen Disneyland “) dat de passagiers veilig en wel waren, en dat ze werden verwelkomd en opgewarmd in het La Fenice Opera House, dicht bij de plaats van het ongeval.

De groep plaatst vaak video’s van toeristen in Venetië in belachelijke situaties, en in de commentaren zien velen dit als een verder bewijs van het massatoerisme in de stad. De stad Duje, die jaarlijks door tientallen miljoenen bezoekers wordt bezocht, gaat reizigers die er slechts één dag doorbrengen vanaf 2024 aan een belasting van 5 euro onderwerpen.

READ  Premier Jacinda Ardern kondigt haar aftreden aan

Zie ook op HuffPost :