Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nevada hebben Trumpisten de controle over het stemmentelsysteem overgenomen

Hoofdstraat in Tonopah Township, de provinciehoofdstad van Nye County, Nevada. John Loescher/AFP

een verslag – Aanhangers van de voormalige president werden aangesteld om toezicht te houden op de parlementsverkiezingen.

Speciale gezant voor Tonopah

Al tweeëntwintig jaar begeleidt en organiseert Sandra “Sam” Merlino De verkiezing in Nye County, Nevada. In dit uitgestrekte woestijngebied ten noorden van Las Vegas vereist de verkiezingslogistiek speciale regelgeving. “We beginnen meestal een paar dagen voor de verkiezingsdatum met stemmen, om rekening te houden met de grote afstanden en het kleine aantal stembureaus.” Sam Merlino legt het uit. NYE is een van de grootste provincies in de Verenigde Staten en 50.000 inwoners wonen soms enkele uren verwijderd van zeldzame bijeenkomsten, zoals Tonopah of Pahrump.

Le Figaro

Sam Merlino werd sinds 2000 regelmatig herkozen als secretaris van de provincie, een baan die vergelijkbaar is met die van ambtenaar van de burgerlijke stand, en was trots op het werk dat bij elke verkiezing was verricht. Elke verkiezing was een uitdaging. Mijn hele team werkte onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. In 2000 hadden we nog metalen stembussen, maar sinds 2004 is de provincie…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 90% om te ontdekken.

Vrijheid kent geen grenzen, net als je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  De Russische troepenmacht begint het Navalny-kamp te liquideren