Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland zijn cafés bevoegd om te heropenen voor een proeffase

In Nederland zijn cafés bevoegd om te heropenen voor een proeffase

Op woensdag 14 april hebben vijf cafés in Utrecht hun deuren heropend als onderdeel van een experiment. De Nederlandse overheid machtigt bepaalde culturele bezienswaardigheden en pretparken in het land om bezoekers te verwelkomen onder de voorwaarde en strikt toezicht dat een negatieve test voor Kovit-19 wordt afgeleverd.

“Eindelijk gezondheid!”, Krantenkop Telegraaf, Foto van een vrouw die een glas drinkt, ter illustratie van haar eerste pagina met een glas alcohol in de hand.

“Sfeer bij Café in Utrecht Ore Pirament, een van de vijf bedrijven van de stad goedgekeurd voor heropening op woensdag 14 april”, Dagelijkse rapporten. Hoewel alle cafés en restaurants in het land nu al vijf maanden gesloten zijn, kunnen er maar een paar van hen opnieuw klanten verwelkomen, tijdens de vierdaagse proef, onder toezicht van gezondheidsfunctionarissen en wetenschappers. Zoals uitgelegd Telegraaf :

Het moedigt deelnemers aan omdat de toegangsvoorwaarden strikt zijn. Ze moesten dus tijd vrijmaken en een negatieve test plaatsen. “

Volgens burgemeester Sharon Dijkma van Utrecht probeerden bijna 500.000 mensen zich in te schrijven voor deelname aan de proeffase. Slechts 3.000 van hen werden geselecteerd.

“Bolognese dans is niet mogelijk”Waarschuwt de krant, herinnerend aan de rigoureuze structuur van het experiment. Met behulp van sensoren monitoren wetenschappers de activiteiten van klanten, vooral om te bepalen of ze een veiligheidsafstand van anderhalve meter respecteren. ‘Zelfs na een paar biertjes.’

Deze wetenschappers “Ik hoop hun rapport binnen een maand in te dienen”. De overheid kan de testresultaten baseren op de heropening van cafés en restaurants in het hele land, Telegraaf.

READ  Nederland verontschuldigt zich bij de slachtoffers

Bron

De Nederlandse Telegraaf, opgericht in 1893 en uitgegeven in Amsterdam, is het best betaalde dagblad van het land, hoewel de oplage al vele jaren afneemt. Telegraaf Populaire Nederlandse middenklasse krant en zijn

[…]

Lees verder