Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland barst de woede van boeren los tegen de ‘stikstofplannen’ van de regering.

“Bang koeien, vuur tot hooi voor Tweede Kamer”, titel NRC. Een Nederlandse krant beschrijft specifiek een boerendemonstratie op dinsdag 28 juni, een paar meter van het parlement in Den Haag.

Tijdens de persconferentie heeft de minister-president Mark Rutte Hij veroordeelde enkele van de acties van de boeren die hij veroordeelde “gevaarlijk” En “onaanvaardbaar”, “Tegelijkertijd moet het gebouw van de Tweede Kamer onder hoge beveiliging van tientallen agenten en politiebusjes worden geplaatst”, Hij schrijft dagelijks.

“Het Nederlandse vee in tweeën snijden”

Onder de tientallen aanwezige boeren laadden twee activisten twee koeien uit een busje. “Dieren worstelen en zijn bang”De krant zegt:

“Voor boer Goen Rottweil zijn twee runderen – Claretje en Betsy – symbolen geworden van de stikstofregelingen van de overheid, die volgens hem de veestapel hebben gehalveerd. [néerlandais].”

Zoals geciteerd door deze man NRC, vraagt ​​de overheid boeren eigenlijk om te kiezen tussen het houden van slechts één van deze twee koeien. In Nederland zogenaamde “stikstofprojecten”, een overheidsprogramma

READ  Red Panthers in kwartfinales WK: schrijf geschiedenis tegen Nederland