Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Lotte werden 90 mensen teruggeroepen na inname van een slechte dosis

In Lotte werden 90 mensen teruggeroepen na inname van een slechte dosis

Van de 238 mensen die werden gevaccineerd, hadden er meer dan 90 een onvoldoende dosis van het Pfizer-vaccin gekregen. Mogelijk is een derde dosis nodig.

In Lot werden inwoners van Saint-Cere ingeënt Covid-19 Ze werden allemaal teruggeroepen door het vaccinatiecentrum nadat ze de eerste dosis van het Pfizer BioNtech-vaccin hadden gekregen. Ze hadden tijdens deze injectie het slachtoffer kunnen zijn van een dosisfout, zo werd gemeld Verzending. In feite kunnen “onbedoelde” menselijke fouten de oorzaak zijn van een slechte dosis. Specifiek, van de 238 mensen die op 21 april werden gevaccineerd, waren 91 mensen ”Het kan zijn dat u een onvoldoende dosis van het Pfizer-vaccin heeft gekregen“.

Als deze bug de gezondheid van mensen die zijn gevaccineerd niet heeft aangetast, hebben ze mogelijk minder vaccinatiegraad tegen het virus. Zo belde het vaccinatiecentrum in Saint-Cyrre deze patiënten op voor een serologische analyse van het vaccin door middel van een bloedtest.Dit maakt een nauwkeurige meting van de antilichaamconcentratie mogelijk. Afhankelijk van de individuele resultaten krijgen sommige patiënten een nieuwe injectie aangeboden, binnen de vereiste tijd tussen twee injecties.“.

Een intern onderzoek

Geciteerd Verzending, Stelt Frederic Delmas, directeur van het ziekenhuiscentrum Saint-Céré, gerust en legt uit dat “Te veel verdunning is de oorsprong van deze slechte dosis“Wie was er niet?”Er zijn geen gezondheidsrisico’sNa de resultaten van de serologische analyse kunnen patiënten een derde dosis van het vaccin krijgen om een ​​optimale vaccinatiedekking te verkrijgen, en uit een intern onderzoek bleek dat een verpleegkundige aangaf dat ze nog een restdosis hadden, wat de aandacht van het ziekenhuis trok.

READ  Op woensdag 2 februari treft een zonnestorm de aarde: wat zijn de verwachte gevolgen

Dit is niet de eerste fout die tijdens een vaccinatiecampagne is gemaakt. Op 20 april kregen Marne’s patiënten doses van het fysiologische serum in plaats van het vaccin.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: