Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In haar kleine witte herfstjurk gaat Anne Hathaway de uitdaging aan in New York

In haar kleine witte herfstjurk gaat Anne Hathaway de uitdaging aan in New York

De modegoeroe heeft opnieuw toegeslagen. Anne Hathaway, die momenteel op promotietournee is voor haar nieuwe film ‘Ellen’, blijft Amerikaanse televisietoestellen bezoeken. Op maandag 27 november verscheen de actrice opvallend in de straten van New York.

De actrice verscheen in een korte witte jurk, gesigneerd door het Amerikaanse label Anna Quan, en haar bijpassende jasje. Ze combineerde de outfit met een paar witte Christian Louboutin-schoenen en een zwarte zonnebril.

De rest volgt na deze aankondiging

Op dezelfde dag verscheen Anne Hathaway tijdens een ander uitje. De actrice, nog steeds in een geheel witte look, droeg een open top over een krokodillentopje en een paar prachtige sandalen. Het volstaat te zeggen dat de monochrome witte kleur het basiselement van dit seizoen zal zijn.

De rest volgt na deze aankondiging

Mode icoon

Andy Sachs, zijn personage dat voorop liep op het gebied van stijl in de speelfilm ‘The Devil Wears Prada’, vertrouwde uiteindelijk op zijn vertaler, die tegenwoordig een mode-icoon is. Anne Hathaway is uitgenodigd op de eerste rijen van Fashion Week en andere mode-evenementen en weet zowel Versace als Valentino of zelfs een volledige denimlook neer te zetten.

Voor haar nieuwe filmrol stopte de 41-jarige New Yorker zichzelf voor een radicale make-over van haar uiterlijk. Haar lange bruine haar is verdwenen en voor de film heeft ze een bouffante blonde bob geadopteerd, een kenmerkend kapsel uit de jaren zestig, waarvan ze enkele foto’s op haar Instagram-account heeft gedeeld.