Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In een doorschijnende jurk en zwarte string trekt de dochter van Kate Moss alles uit de kast!

Op maandag 5 december 2022 vond een evenement plaats waar de modewereld bijzonder naar uitkeek: de Mode-prijzen. Een liefdadigheidsmodewedstrijd die elk jaar sleutelfiguren in de modewereld in het zonnetje wil zetten. De editie van 2022 vond plaats in Londen, op het terrein van de Royal Albert Hall. En het was onvermijdelijk dat naast de stylisten en gasten ook beroemdheden aanwezig waren bij dit prachtige kostuumblok. We hebben met name de actrice kunnen zien Simon AshleyZangeres Rita Ora of Franse Isabelle Adjani. Tussen deze vloed van sterren op de rode loper veroorzaakte een jonge vrouw nogal wat opschudding in een blik die op zijn zachtst gezegd gewaagd was: niemand minder dan de dochter van Kate Moss, Lila Grace MossIk ben 20 jaar oud.

Lila Grace Moss: maakte indruk in een doorschijnende zwarte jurk bij de Fashion Awards

In feite, in een opwindende modetrend, Lila Grace Moss Hij droeg de meest onthullende jurk voor de gelegenheid Modeprijzen 2022 : geheel transparant zwart mesh model gesigneerd door modeontwerper Knuwls. De 20-jarige droeg een push-up bh en droeg slechts een zwarte string onder deze ultra-sexy jurk met een rugloze, XXL sleep en een kriskras halslijn. Een even simpele als gedurfde look die tegelijkertijd doet denken aan de stijl van haar moeder (en dat nog steeds is).

Lily Grace Moss: Van catwalks tot de rode loper, in de voetsporen van haar supermodel moeder

Inderdaad, als Kate Moss Hij is altijd een fan geweest van beroemdheden.” naakte jurkInderdaad, tijdens haar modellendebuut droeg ze allerlei soorten: de meest bekende is de onderjurk met sprankelende reflecties.Een paar weken geleden droeg het 48-model een volledig transparante jurk van Saint Laurent.Zo lijkt het alsof haar 20-jarige is wandelen Ook door de hot trend uit te proberen tijdens de Fashion Awards.

READ  Bernadette Chirac, cuckold, schiet op Jack's minnaressen: 'Ik wil er maar drie'