Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik voel me vereerd om kerstavond met Fransen te mogen delen’

‘Ik voel me vereerd om kerstavond met Fransen te mogen delen’

Hoe ben je van danseres naar animator gegaan?

Ines Vandami : Ik ben natuurlijk nog steeds een danseres. Dansen is en blijft mijn eerste liefde voor de rest van mijn leven. De animatie gebeurde natuurlijk. TF1 kwam me Big Bêtisier de Noel bieden. Ik was meteen vereerd en erg enthousiast. Omdat ik erg van krabbelen hou, is het een programma dat op mij lijkt.

Niet te zenuwachtig als je je eerste stappen zet?

Ik was nerveus in de zin dat ik het goed wilde doen. Maar het was een goede adrenaline. Mijn grootste angst is het teleurstellen van de teams waarmee ik werk en degenen die mij vertrouwen. Gelukkig was ik goed omringd tijdens het filmen, maar ook tijdens de voorbereiding.

Ben je net zo streng in dit nieuwe avontuur als in sport?

Natuurlijk. Mijn moeder vertelde me altijd dat dansen de leerschool van het leven is. Je leert streng en hardwerkend te zijn… Ik pas deze discipline toe in alle aspecten van mijn leven, inclusief animatie. Want we mogen niet vergeten dat het een echt werk is dat vele uren voorbereiding vraagt.

Deze kerstspoiler wordt uitgezonden tijdens kerstavond en zal ook alleen kijkers begeleiden. Denk je aan hen?

Je hebt geen idee hoeveel. Ik ben trots dat ik kerstavond met de Fransen kan delen. Sommigen zullen de kans krijgen om bij het gezin te zijn, omringd door hen, en sommigen zullen helaas alleen voor hun scherm zitten. Ik hoop dat ze zich dankzij de show minder eenzaam voelen.

Staan er andere animatieprojecten voor u in het verschiet?

READ  Zangeres Angela kondigde een week voor de release de verrassende release van haar album "Nonante-Cinq" aan

Ik ben momenteel in gesprek met de TF1-groep. Op dit moment kan ik je niet meer vertellen. Maar dat is wat ik echt wil voor mezelf. En dat betekent niet dat ik het einde van mijn danscarrière nader, verre van dat.

Heb je nog steeds contact met Jean-Baptiste Monnier, die je partner was? dans met de sterren dit jaar ?

Luister, ik belde hem 2 uur geleden aan de telefoon, en hij sms’te me 5 minuten geleden dat ik naar Tuche 4 in de bioscoop moest gaan, omdat hij weet dat ik in het noorden ben. We bellen elkaar minimaal eens in de twee weken. Ik heb ook nog steeds contact met Ledji Doukuri, die er mijn eerste partner in was en zal zijn dans met de sterren.

Wat zijn jouw plannen voor 2022?

Ik hervat de So We Dance-tour, die Chris Marquez en zijn vrouw Jacqueline Spencer in 2019 in première gingen. We starten de data in december 2022, dus niet meteen. Maar het is duidelijk dat dit soort presentatie veel voorbereiding vraagt. Voor de rest zal mijn geluksster me op het goede pad zetten.

Camille Sanson interview