Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hunter krijgt een raidboost in Update 10.2 – World of Warcraft

Blizzard heeft een leuke verrassing in petto voor Hunters in Dragonflight patch 10.2. In de build die gisteravond op Test Kingdoms is gepubliceerd, hebben we zelfs ontdekt dat Hunter’s Mark binnenkort alle schade aan een doelwit met 5% kan verhogen wanneer deze laatste meer dan 80% gezondheid heeft.

Hier is de betreffende passage uit de patch notes, voor de gelegenheid in het Frans vertaald.

sluipschutter

 • Hunter’s Mark verhoogt nu alle schade die aan een doelwit wordt toegebracht met 5% wanneer het doelwit meer dan 80% van zijn maximale gezondheid heeft.
  • Opmerking van de ontwikkelaar: We vonden het een leuk idee om Hunter’s Mark te markeren op specifieke doelen op het slagveld, dus hebben we Hunter’s Mark gewijzigd om alle opgelopen schade met 5% te verhogen op doelen met meer dan 80% gezondheid. Enkele korte opmerkingen over deze wijziging:
   • Wanneer je Hunter’s Mark buiten gevechten of vóór het schieten toepast, heeft het nog steeds geen cooldown. Als je Hunter’s Mark toepast in een gevecht, heeft Hunter’s Mark een cooldown van 20 seconden. We willen niet dat je deze schadebonus regelmatig verplaatst.
   • Hunter’s Mark verkeert met deze verandering nog steeds in een mondiale afkoelingsperiode.
   • Niet veel jagers kunnen deze schadebonus op hetzelfde doelwit verzamelen.

READ  Android 14 wordt geleverd met nieuwe functies die zijn geïnspireerd op iOS