Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Houd er rekening mee dat Call of Duty MW3 op uw Xbox SSD wordt geïnstalleerd zonder dat u de game hoeft te kopen  Xbox One

Houd er rekening mee dat Call of Duty MW3 op uw Xbox SSD wordt geïnstalleerd zonder dat u de game hoeft te kopen Xbox One

Terwijl veel spelers wachten op de release van Call of Duty: Modern Warfare III, wachten sommigen op de release op Xbox Game Pass of zijn ze simpelweg niet geïnteresseerd, maar het is mogelijk om de game op hun console te laten installeren zonder het zelfs maar te weten.

Modern Warfare III neemt uw SSD over zonder dat u deze bezit

Omdat Call of Duty: Modern Warfare III niet vooraf was besteld, waren we verrast toen we ontdekten dat de modules “Campaign” en “Multiplayer” zonder ons verzoek op onze console waren geïnstalleerd. Deze laatste neemt respectievelijk 24,1 GB en 19,3 GB in beslag op de Xbox Series

U kunt hier ook last van hebben als u de “Call of Duty”-hub op uw console hebt geïnstalleerd. Een kleine verduidelijking: we bezitten Call of Duty: Modern Warfare II, en het heeft zeker iets te maken met deze ongewenste installatie. We weten niet of Call of Duty: Warzone-spelers dezelfde installaties hebben meegemaakt, dus laat het ons gerust weten in de reacties als jij er ook last van hebt gehad.

Hoewel deze praktijk zeer opdringerig en ongewenst is, is het uiteraard mogelijk om deze twee bestanden met slechts een paar klikken te verwijderen.

Verwijder de campagne en multiplayer uit Call of Duty: Modern Warfare III op Xbox

  • Ga naar “Mijn games & apps”
  • Ga naar “Call of Duty” en selecteer Menu (Start)
  • Selecteer ‘Game en add-ons beheren’
  • Selecteer ‘Call of Duty’
  • Haal de vinkjes weg bij “MWIII: Campaign” en “MWIII: Multiplayer”
  • Kies “Wijzigingen opslaan”
  • Het spel wordt dan een paar seconden vernieuwd en de betreffende bestanden worden verwijderd
READ  'Het is heel spannend': is een ster in botsing gekomen met de aarde? Nieuwe theorie van wetenschappers over de planeet Theia

Call of Duty wordt een platform

Sinds dit jaar heeft Activision enkele wijzigingen aangebracht in de manier waarop de Call of Duty-licentie aan spelers wordt gepresenteerd. De naam van het spel verschijnt dus niet langer duidelijk in de lijst met games die we bezitten, ten gunste van het eenvoudige spel ‘Call of Duty’.

Tegenwoordig is het al “Call of Duty” dat we lanceren in de lijst met geïnstalleerde games op Xbox, en alleen in het hoofdmenu kiezen we de ervaring waaraan we deelnemen, of het nu Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 of Warzone is . Een paradigmaverschuiving waardoor Activision alles kan centraliseren, maar ook al zijn titels in één oogopslag kan promoten.

Call of Duty: Modern Warfare III zal op 10 november beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series