Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Honderd Sony-films streamen op je PS5

Honderd Sony-films streamen op je PS5

Sony biedt PlayStation-spelers en PS Plus-leden nu de mogelijkheid om Sony-films in hoge kwaliteit te kopen en te streamen met behulp van de Sony Pictures Core-app.

Bron: Sony

Sony wil PlayStation-spelers de beste films uit zijn Sony Pictures Entertainment-studio bieden. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat het zijn Sony Pictures Core-service, voorheen Bravia Core genaamd, beschikbaar zal maken voor PS5- en PS4-spelers. Met honderden films kun je kopen, huren of streamen in perfecte beeldkwaliteit.

Sony VOD- en SVOD-service op uw PlayStation

Al beschikbaar op Sony Bravia Bitsnelheid Het kan tot 80 MB/s bereiken, wat beter is dan diensten als Netflix, Prime of Apple TV+. Genoeg om te genieten van 4K HDR-beeld zonder compressie-effecten.

Bron: Sony

Voor deze reboot op PlayStation-consoles belooft Sony Pictures Core een redelijk up-to-date catalogus met titels als Spider-Man: Door de Spider-Verse, Uncharted, Bullet Train of de uitdaging. Omdat dit video-on-demand is en geen SVoD, kunnen films op het platform een ​​paar maanden na hun bioscoopuitgave beschikbaar worden gesteld. Dit is vooral het geval voor de Gran Turismo-film, die tegen het einde van het jaar zou moeten verschijnen.

PS4- en PS5-spelers kunnen Sony-films kopen in Early Access en exclusief via de Sony Pictures Core-app. Beter nog: PlayStation Plus Premium- en Deluxe-leden krijgen toegang tot een catalogus met bijna honderd films uit de studio, die regelmatig wordt bijgewerkt. Bij de lancering zullen we films vinden zoals En beer, hemel, Resident Evil Damnation of Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Ga naar de sectie om de applicatie te installeren Media Vanaf de startpagina van je PlayStation-console.

READ  Consommatie. Pourquoi les écouteurs disparaissent des boîtes des nouveaux smartphones