Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hogwarts Legacy: 45 minuten gameplay met gevechten en personagecreatie |  Xbox One

Hogwarts Legacy: 45 minuten gameplay met gevechten en personagecreatie | Xbox One

Zweinstein erfenis Het is ongetwijfeld een van de meest verwachte games van begin 2023. Warner Bros. en Avalanche Software hebben de game al meerdere keren uitgesteld, maar vandaag wachten we op een lange video van 45 minuten.

De wereld van Harry Potter wordt gedurende 45 minuten gedetailleerd

Misschien zou de wereld van Harry Potter nooit zijn ontworpen zoals hij nu is Zweinstein erfenis. Hoe dan ook, dat is waar de studio aan werkt, wat vandaag een aantal diepgaande punten voor ons beschrijft.

De video is becommentarieerd door leden van de ontwikkelstudio en bevat verschillende gameplay-fasen, maar het stelt ons ook in staat om bepaalde delen van de game-interface te ontdekken. Het is de karaktereditor die als eerste wordt gepresenteerd met de aanpassing die de vorm van het gezicht zal bereiken door de vorm van de wenkbrauwen. De ontwikkelaars willen dat iedereen een uniek personage kan creëren.

Het tweede deel van de video richt zich op de gemeenschappelijke ruimte van Huffelpuf, waar de ontwikkelaars de details uitleggen die ze konden maken van het werk van J.K. Rowling, zoals klimstations, andere ronde deuren en een das die danst op de open haard.

Vervolgens komt het spelpauzemenu in boekvorm, wat eigenlijk het tovenaarsboek is dat je aan het begin van het spel ontvangt van het Ministerie van Toverkunst als een nieuwe jaar 5 student. In dit boek krijgen we toegang tot de missies en uitdagingen van het spel. Dan komen de verschillende omgevingen van Hogwarts Castle, want fans zijn verheugd om de afbraak van de kamers en omgevingen te kennen die hier zijn gereproduceerd. Van de transformatie-binnenplaats tot de bibliotheek, via de magische trap of zelfs de verdedigingskamer, het universum lijkt perfect geïntegreerd in dit spel.

READ  Hubble legt de botsing van sterrenstelsels vast in een verbazingwekkende dans

Ten slotte laat het laatste deel van de video ons in meer detail de veldslagen van de Hogwarts Legacy zien, waar de trainingspop ons zal laten oefenen. We ontdekken dan een fase van vechten tegen de andere studenten, en het geheel lijkt duidelijk veel dieper dan we aanvankelijk hadden gedacht. Schilden, spreuken, ontwijkingen en ontwijkingen staan ​​in het programma van dit complexe systeem dat we op 10 februari 2023 op Xbox Series X | S en Xbox One.

Hogwarts Legacy Collector Edition

Hogwarts Legacy Deluxe Edition

Hogwarts Legacy Standard Edition