Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe vind je een nummer met een tekst?

Heeft u moeite met het vinden van de titel van een nummer, zelfs met een paar woorden op Google? Hier is onze onfeilbare tip.

Het overkomt iedereen wel eens: een dossier hebben Muziek in het hoofdEen nummer horen en de titel niet kunnen vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel digitale tools Zoek een liedje Alleen maar Door een paar woorden te schrijven. We hebben je al verteld hoe Vind muziek door het te neuriënHier leest u hoe u in een paar woorden een adres kunt vinden.

Hoe vind je een nummer door wat songteksten te typen?

Heb je gehoord Walds nieuwste albummaar je herinnert je het nummer dat je aan het maken bent niet meer “Nana, we kijken naar niemand, teef, we kijken alleen naar de koers.”. Hoe gaat het met mij? Het antwoord is heel simpel, je hoeft alleen maar de paar woorden die je onthoudt in te typen om het nummer te vinden. Hoe ? Ik weet heel goed dat het heel goed mogelijk is Zoek naar muziek met een paar woorden Alleen dankzij Shazam.

Deze applicatie, die wordt gebruikt om muziek op internet te lezen en te vinden, is enorm geëvolueerd. Shazam Het is alleen in zijn basisfunctie: laat het naar muziek luisteren en de app zal je de bijbehorende geluiden presenteren. Shazam biedt nu ook aan om songteksten te schrijven Zoekmachine om het adres te vinden. Er is een functie geïmplementeerd in 2015 die in de loop der jaren democratischer is geworden. voor toegang tot deze functieHier is hoe het te doen:

  • Download en open de Shazam-app.
  • Klik op het nieuws vergrootglas icoon op het hoofdscherm.
  • Dus voeg de tekst in, een paar woorden zijn genoeg.
  • Vanaf daar doet de app de rest en Het zal overeenkomende muziek voorstellen voor geschreven woorden.

Gewoon! Hiervoor is het duidelijk noodzakelijk Werk de applicatie bij. Je hebt mogelijk geen toegang tot deze functie als je Shazam-app niet up-to-date is.

Zie ook: EP-muziek: wat is een EP? Definitie en verschil met album en LP

Werk jij ook door een paar songteksten van een liedje op Google te typen?

Dus nee, aan de andere kant is het niet mogelijk om een ​​nummer te vinden door een paar woorden op Google te typen. Eindelijk, ja, je kunt het altijd proberen door te typen sommige teksten + “lied” in de zoekbalk. U kunt ook het schrijven van de geselecteerde nummers testen door ook een “nummer” toe te voegen Artiestennaam.

alles in Google-zoekbalk. Daarom is de kans groot dat je het tegenkomt Suggesties voor liedjes het interview. Er is echter een andere manier om een ​​nummer met slechts een paar woorden te vinden.

Op Google kun je er de songteksten van bekende liedjes mee zingen Liedherkenning. Ga hiervoor naar de Google-app en tik op het microfoonpictogram. Daarna komt u op de Voice Search-pagina. Daar verschijnt een bord: “Zoek een nummer.” Klik erop en Zing het lied ! Google zal overeenkomende adressen voorstellen.

Zie ook: 5 humoristische metalbands om helemaal te ontdekken!

Zoek een nummer met wat songteksten op Spotify

Merk op dat het ook mogelijk is om een ​​nummer te vinden met wat songteksten bedankt Spotify. In feite biedt een betaalde muziek-app deze functie. Om dit te doen, volgt u de volgende procedure:

  • Open de Spotify-app.
  • Klik op Klein vergrootglas.
  • Typ songteksten in de zoekbalk.
  • En daar ben je! Spotify biedt u titels die mogelijk compatibel zijn met Woorden zijn vereist.

Als u problemen ondervindt met een van de methoden, kunt u ons een bericht achterlaten in de opmerkingen.

READ  Ondanks de waarschuwingen van Ian Malcolm hoopt de partner van Elon Musk binnen 15 jaar Jurassic Park te bouwen