Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe u de lanceringsconferentie live kunt volgen

Hoe u de lanceringsconferentie live kunt volgen

Google presenteert zijn Pixel 8- en 8 Pro-telefoons tijdens de conferentie Made By Google 2023. Naar verwachting zal naast de lancering van Android 14 ook de Pixel Watch 2 worden gelanceerd.

Pixel Watch 2, Pixel 8 en 8 Pro. // Bron: Google

Na maanden van lekken, waaruit maar weer eens bleek dat Google niet weet hoe hij een geheim moet bewaren, onthult het bedrijf Mountain View de Pixel 8 en Pixel 8 Pro (of in ieder geval wat nog niet is onthuld).

Hoe u de conferentie live kunt volgen

Dit alles vindt plaats tijdens de Made By Google 2023-conferentie en is live te volgen op YouTube op het Google-kanaal. De live-uitzending begint om 16.00 uur Parijse tijd.

Wij zullen de conferentie ook volgen Ons kanaal op TwitchMet Arno en Manu. De livestream begint daar om 15.30 uur om even op te warmen voordat we tot de kern van de zaak komen.

Made By Google 2023 conferentieprogramma

De conferentie zou zich grotendeels richten op de Pixel 8 en 8 Pro, de sterren van de show. Deze zouden niet alleen ontwerp moeten bieden, maar ook veel nieuwe functies op het gebied van video moeten bieden, of zelfs prestaties met de nieuwe Tensor G3-chip. Vooral de Pixel 8 zou de vernieuwingsfrequentiebarrière van 120 Hz voor zijn scherm moeten doorbreken.

READ  Dit is de meest geloofwaardige foto van hun ontwerpen

De Pixel Watch 2 zou de tweede grote nieuwigheid van de conferentie moeten zijn. We weten al dat het ontwerp enigszins is herwerkt met een aangepaste roterende kroon.

Android 14 zou eindelijk zijn officiële debuut moeten maken, eerst op Pixels voordat bèta’s met andere fabrikanten volgen. Wij verwachten nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vertrouwelijkheid, personalisatie en beveiliging.

Het afgelopen jaar had Google tijdens zijn conferenties verschillende keren producten geplaagd, zoals de Pixel Tablet of Pixel Watch. Is het tijd om een ​​voorproefje te nemen van de toekomst van Google-producten? We zullen het snel weten. We hebben ook een nieuwe Chromecast 4K op ons verlanglijstje gezet die kan concurreren met de Apple TV 4K.