Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe maak je je telefoon 5 keer sneller in minuten?  Klik gewoon op deze knop

Hoe maak je je telefoon 5 keer sneller in minuten? Klik gewoon op deze knop

Wanneer u een nieuwe mobiele telefoon koopt, is deze in het begin altijd erg snel en na verloop van tijd begint deze langzamer te worden. Door het te gebruiken en verschillende gegevens te verzamelen, worden de prestaties van uw Android-telefoon zelfs zwak.

Smartphones kunnen om verschillende redenen traag worden en het kan frustrerend zijn om een ​​Android-mobiele telefoon te gebruiken en een vastgelopen scherm of vaste fouten te krijgen. Leer met deze trucs hoe u uw Android-smartphone sneller kunt maken en binnen enkele minuten tot 5x sneller kunt maken.

Android-smartphone

Android-smartphone – Bron: spm

vertragen Uw Android-smartphone Het kan dagelijks snel vervelend worden, vooral als u het als werkinstrument gebruikt. Uw apparaat is mogelijk traag omdat u bijna geen opslagruimte meer heeft of omdat uw Android-versie te oud is. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen waarmee u uw Android-smartphone kunt versnellen en de prestaties kunt verbeteren. Dankzij deze verschillende trucs kun je de problemen met het vertragen van je apparaat oplossen.

Verzamel uw gegevens in online opslag op uw Android-smartphone

online opslagruimte

Online opslag – Bron: spm

Uw Android-smartphone kan langzamer worden vanwege een gebrek aan opslagruimte. Om uw mobiele telefoon lichter te maken, kunt u geheugen vrijmaken met een online opslagruimte zoals Google Drive, DropBox of Microsoft One Drive. Door een account aan te maken op een van onze online opslagruimtes, Er wordt automatisch een back-up gemaakt van uw gegevens en deze worden beschermd En u kunt uw bestanden delen op alle media die u maar wilt. Dit voorkomt dat het interne geheugen vol raakt en uw Android-apparaat langzamer gaat werken. Daarnaast zorgt u ervoor dat u uw persoonsgegevens niet kwijtraakt bij diefstal of pech. Deze truc duurt maar een paar minuten en je apparaat zal sneller werken.

READ  Nieuw spel + FF7 Rebirth: hoe krijg je er toegang toe en hoe werkt het?

Verwijder enkele apps van uw Android-apparaat

Android-apps voor smartphones

Applicaties op Android-smartphones – Bron: spm

om de prestaties te verbeteren uw Android-apparaat, U kunt uw toepassingen sorteren. Er zijn zeker apps die u lange tijd niet hebt gebruikt en die u kunt verwijderen. Na verloop van tijd zult u waarschijnlijk veel toepassingen verzamelen die niet langer nuttig voor u zijn. Door sommige apps te verwijderen, jij kan Verhoog de snelheid van uw Android-apparaat. Ga naar de instellingen van je smartphone en ga naar “Applicaties” om de applicaties die je niet meer gebruikt en die het meeste geheugen in beslag nemen te verwijderen. Blader door de lijst met uw apps en Klik op de app die u wilt verwijderen. Als je daar bent, klik je op Installatie ongedaan maken. U kunt ook standaardapps verwijderen die het geheugen van uw telefoon in beslag nemen als u ze niet gebruikt. Binnen enkele minuten kunt u uw Android-apparaat versnellen.

Reinig het startscherm van uw Android-apparaat

Android telefoon

Android-telefoon – Bron: spm

Uw Android-apparaat kan steeds langzamer worden Omdat apps open zijn op de achtergrond van uw startscherm. Om dit probleem op te lossen, reinigt u het startscherm van Uw Android-smartphone. Vermijd geanimeerde achtergronden en geef de voorkeur aan stilstaande beelden. Installeer geen grote hoeveelheid widgets op je mobiele telefoon en kies wat echt handig is. Maak tot slot regelmatig de apps schoon en verwijder eerst de apps die je niet gebruikt. Hoe schoner uw startscherm, hoe sneller uw Android-apparaat zal zijn.

Nu weet je hoe je je smartphone snel kunt versnellen met deze paar tips. Om te voorkomen dat je Android-smartphone langzamer gaat werken, kun je ook regelmatig tijdelijke bestanden verwijderen.

READ  Hier vindt u alles wat u moet weten over deze tweede editie van 2023

Lees ook WhatsApp: deze langverwachte nieuwe functie is binnenkort beschikbaar op Android en iPhone