Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe een gezonde lever u kan helpen gewicht te verliezen

Hoe een gezonde lever u kan helpen gewicht te verliezen

In een steeds veranderende wereld waar stress toeneemt, is diëten en afvallen een utopie. Veel wetenschappers theoretiseren over speciale diëten met het oog op gewichtsverlies.

In deze redenering ontstond hepatische drainage met als doel de chemicaliën in de lever te reinigen en te ontgiften.

Er rijzen echter vragen. Wat is leverdrainage? Hoe ervaar je het echt? Hoe zal het ons helpen gewicht te verliezen?

Zoom in op deze wetenschappelijke ontdekking!

Leverdrainage: waar bestaat het uit?

Het doel is om de levercellen te reinigen van schadelijke organismen die hun goede werking verstoren. Het helpt de lever en het lichaam om ze uit het lichaam te verdrijven.

We kunnen het in 3 hoofdassen verdelen:

  • Blokkeer of onderbreek eerst alle bronnen van vergiftiging in het lichaam. Dit betekent dat alle wegen waardoor gifstoffen en afvalproducten in het lichaam worden opgenomen, geblokkeerd zijn.
  • Hepatische drainage helpt ook de organen te versterken die zich bezighouden met de verwijdering van afvalproducten en gifstoffen uit het lichaam.

De lever wordt speciaal versterkt om deze uitsluitingsrol te waarborgen.

  • Ten slotte is psychologisch werk vereist. Het belangrijkste neurowetenschappelijke orgaan dat wordt getest, is de cortex. De laatste moet worden ontspannen om de energie die in de geest is opgeslagen, vrij te laten voor zuivering.

Het is belangrijk op te merken dat de energie die vrijkomt in de geest kracht zal geven aan de andere organen van eliminatie om effectieve reiniging of drainage mogelijk te maken.

Leverreiniging hoe werkt het?

De lever heeft een belangrijke functie bij het verwijderen van schadelijke stoffen en gifstoffen uit ons lichaam. Het spreekt voor zich dat een ongezonde lever leidt tot een opeenhoping van gifstoffen. En het bereikt een bepaald niveau van accumulatie waar het lichaam moeite kan hebben om er vanaf te komen. Hoe hoger het aantal gifstoffen, hoe meer schade aan de gezondheid van de lever. Het is belangrijk om vast te stellen dat de lever gal produceert die bedoeld is om de vertering van vet voedsel te vergemakkelijken. Dit betekent dat de aangetaste lever zal leiden tot vetopslag in de galblaas en vooral tot spijsverteringsproblemen.

READ  10 symptomen van schildklierziekte

Hier zijn enkele eenvoudige manieren om uw lever gezond te houden:

  • drink veel water :

Blijf gehydrateerd! We stoppen nooit met het prijzen van de voordelen van water in het lichaam. Dit is meer geschikt voor de lever. Een goede hydratatie is een geweldige manier om gifstoffen uit het lichaam te spoelen. Een gebrek aan water in het lichaam kan ernstige gevolgen hebben.

  • Gezond en evenwichtig eten:

Een gezond dieet is altijd een belangrijke bondgenoot geweest bij het in stand houden van de lever. Een hoge hydratatie zonder een uitgebalanceerd dieet is gedoemd te mislukken. Het is een geweldige manier om je lever gezond te houden. En om het beste te kunnen functioneren, moet het rijk zijn aan fruit, groenten, koolhydraten en eiwitten.

  • Regelmatig sporten

Om uw lever gezond te houden, is niets beter dan regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. Lichaamsbeweging stimuleert ook de stofwisseling, wat een grote invloed heeft op de energie en een goede gezondheid van de lever. Dit betekent dat hoe gezonder de lever, hoe groter het vermogen om gifstoffen te verwijderen.

De hierboven gedeelde tips zijn eenvoudige gewoonten die u in uw dagelijks leven moet opnemen voor een betere levergezondheid.

Leverdrainage en gewichtsverlies.

Velen vragen zich af wat het effect is van leverdrainage op het afslanken, vooral bij vrouwen. Zoals we echter weten, maakt het het mogelijk om vetophopingen te verwijderen die meestal de oorzaak zijn van gewichtstoename.

In feite is het heel goed mogelijk om gewicht te verliezen dankzij hepatische drainage, het ondersteunen van de goede werking van de lever geeft het metabolisme een goede kans om weer op krachten te komen dankzij de verwijdering van afvalstoffen en toxines. Het is echter geen significant gewichtsverlies zoals bij een bepaald dieet. Het stelt u echter in staat om een ​​ideaal gewicht te beheersen.