Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn volgens de expert de meest effectieve vruchten om te voorkomen dat ze in de maag worden bewaard

Deze vrucht is rijk aan vezels en arm aan calorieën en speelt een gunstige rol bij het verminderen van de opslag van buikvet. Ontdek de uitleg van een expert.

Als we aankomen, hebben we vaak de neiging het overtollige gewicht in de maag op te slaan. Als dit onderhuidse vet niet schadelijk is voor het lichaam, kan het gevaarlijker worden voor de gezondheid als het verandert Visceraal vet. Terwijl onderhuids vet zich tussen de spieren en de huid bevindt, omringt visceraal vet de interne organen van de buik (lever, maag, darmen), wat ook het ontstaan ​​van hartziekten als gevolg van diabetes type 2 kan bevorderen.

Om het risico op buikvet te verminderen, is het belangrijk om verschillende aspecten van uw levensstijl in de gaten te houden: uw fysieke activiteit, uw blootstelling aan stress, uw mate van vermoeidheid, maar ook uw dieet. Als ze te veel bewerkte voedingsmiddelen, toegevoegde suikers of verzadigde vetten bevatten, vergroot dit het risico op het ontwikkelen van hogere niveaus van buikvet aanzienlijk. Omgekeerd helpen sommige voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, mineralen en vitamines de conditie van darmmicro-organismen te verbeteren, de spijsvertering te vergemakkelijken en het risico op vetopslag te verminderen. De interviewer heeft dit allemaal gedaan en niet dat!Voedingsdeskundige Jackie Smith Hij legt uit dat twee vruchten deel uitmaken van deze ‘anti-buikvet’-voedingsmiddelen.

De rest volgt na deze aankondiging

Deze vruchten verminderen het risico op buikvet

Volgens de expert zijn de meest effectieve vruchten voor het verminderen van de vetopslag in de maag: Bessen en avocado. “Beide voedingsmiddelen bevatten weinig koolhydraten en zijn rijk aan vitamines en micronutriënten. Als u deze voedingsmiddelen regelmatig eet, krijgt u een vol gevoel, verhoogt u uw energie en helpt u buikvet te verliezen, samen met een dagelijkse routine van beweging en stressbeheersing.“, ze legde uit.

READ  Dissociatieve identiteitsstoornis: Hier zijn 5 symptomen die u zouden moeten waarschuwen

Als we naar de samenstelling van de bessen kijken, zien we dat deze vrucht zeer weinig calorieën bevat. Rijk aan vezels en antioxidantenHet is zeer effectief bij het verminderen van ontstekingen en het behouden van een goede spijsvertering. De advocaat is op zijn beurt een zeer goede bron voor Enkelvoudig onverzadigde vetten Wat kan helpen het schadelijke cholesterol (LDL) te verlagen. Het is ook rijk aan vezels, vitamines en mineralen, waardoor het een uitstekende bondgenoot is voor een gezond darmmicrobioom. Het is duidelijk dat er geen ‘wondervoedsel’ bestaat en dat het belangrijk is om in het algemeen een uitgebalanceerd dieet te volgen. Vraag altijd advies aan een medische professional voordat u begint met afvallen.

De rest volgt na deze aankondiging

De belangrijkste voedingsfouten die de opslag van vet in de buik bevorderen

Vetopslag wordt gereguleerd door verschillende hormonen, waaronder insuline, adiponectine, leptine en cortisol. Insuline, een hormoon dat door de alvleesklier wordt geproduceerd als reactie op een verhoogde bloedglucose na een maaltijd, bevordert bijvoorbeeld de vetopslag door de opname van glucose te stimuleren en de afbraak van triglyceriden te remmen. Een dieet met veel geraffineerde koolhydraten heeft de neiging de bloedsuikerspiegel te verhogen en daarmee de vetopslag te verhogen. Andere factoren kunnen een rol spelen: overmatige calorie-inname, hormonale onbalans of verschillende gezondheidsproblemen.

De rest volgt na deze aankondiging

Om te voorkomen dat je vet in je buik opslaat, verminder je de consumptie van toegevoegde suikers (zoetwaren, desserts, frisdranken), geraffineerde koolhydraten (witbrood, pasta) en verzadigde vetten, die vooral voorkomen in industriële en bewerkte producten.

READ  'Ik begon te bloeden': man liet 150 insecten uit neus verwijderen en weet niet wat er in de buurt van zijn hersenen zwermt

Enas Real

Hoofd van de afdelingen Schoonheid/Fitness/Voeding

Na bij de groepen Marie Claire en Prisma Media te hebben gewerkt, kwam Ines in april 2022 bij aufeminin terecht. Ze is verantwoordelijk voor de afdelingen beauty, fitness en voeding en houdt ervan de nieuwste…