Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn 5 trendy bestemmingen in 2024

Hier zijn 5 trendy bestemmingen in 2024

Bodø – Noorwegen / Afbeelding door Lin V / Adobe Stock

Voor 2024 ontstaan ​​er nieuwe trends en nieuwe modellen in het Europese reis- en toerismelandschap.

Het luxe reismagazine Condé Nast Traveler heeft zojuist zijn langverwachte lijst van de 12 beste Europese bestemmingen om in 2024 te bezoeken vrijgegeven.

Hier vindt u de top 5 in de ranglijst van de beste Europese bestemmingen, geselecteerd op vrijdag 17 november door de gespecialiseerde site Reizen buiten het circuit.

Noord-Italië

Deze prachtige regio van Italië kent vele steden die absoluut een bezoek waard zijn. Om deze reden werd het als geheel opgenomen in de classificatie ” Beste Europese bestemmingen » Gemaakt door Condé Nast.

De regio omvat veel steden die populair zijn bij reizigers, waaronder Venetië, met zijn doolhof van straatjes en charmante gondeltochten, naast Milaan, de modehoofdstad van Italië.

Yorkshire, Verenigd Koninkrijk

Deze pittoreske provincie in Noord-Engeland heeft een sprookjesachtige structuur van landelijke landschappen en historische steden. York, de idyllische kathedraalstad met uitzicht op de beroemde York Minster en de middeleeuwse straten van de Shambles, biedt bezoekers een buitenaardse ervaring.

Naast de prachtige geplaveide straatjes van York kunnen bezoekers ontspannen in de uitgestrekte Yorkshire Dales, een gebied dat wordt gekenmerkt door glooiende heuvels en dorpen die regelrecht uit een verhalenboek lijken te komen.

Bodo, Noorwegen

Gelegen in de poolcirkel, biedt Bodø een verbluffende mix van natuurlijke wonderen en opwindende mogelijkheden voor buitenliefhebbers.

De Saltstraumen Maelstrom, ’s werelds sterkste getijdenstroom, zorgt voor een prachtig schouwspel terwijl het water door een smalle zeestraat stroomt.

De majestueuze bergen en baaien die deze unieke stad omringen trekken wandelaars aan met spannende boottochten en adembenemende landschappen.

READ  Zijn maskers buitenshuis nodig?

Budapest, Hongarije

Het is tijd om deze lang onderschatte Europese hoofdstad op uw must-see-lijst te zetten. Het heet vaak ‘ Parijs van het Oosten », Boedapest lokt bezoekers met zijn prachtige architectuur en strategische ligging langs de rivier de Donau.

Voor het beste uitzicht over de stad ga je naar het Vissersbastion, of beter nog, de beroemde Burcht van Boeda.

Majorca, Spanje

De grootste van de Spaanse Balearen is synoniem geworden voor hemelse stranden en buitenaardse landschappen. Bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke aantrekkingskracht van het gebied dankzij het Serra de Tramuntana-gebergte.

Over hetzelfde onderwerp

Spanje: Dit zijn de belastingen die toeristen in 2023 te wachten staan

Algerijnen in Frankrijk: hoeveel zijn er en in welke regio’s?