Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is het Alpine-nieuws van de Nationale Gendarmerie

Afgelopen oktober kondigde het ministerie van Binnenlandse Zaken aan dat de fabrikant de bestelling van 26 Alpine A110’s voor de National Gendarmerie gaat honoreren. De eerste twee auto’s werden op 17 december afgeleverd.

Een gedenkwaardig moment met een tweet op het officiële politie-account die ons eraan herinnert dat deze voertuigen “gefabriceerd en uitgerust zijn in Frankrijk”.

Sportwagens zullen op de grond worden ingezet om snelle reactie-eenheden op de Franse wegen uit te rusten. Deze gedrongen tweezittermodellen worden aangedreven door een motor van 252 pk die belooft te accelereren van 0 naar 10 km/u in slechts 4,5 seconden. Hij kan een topsnelheid bereiken van 250 km/u, elektronisch begrensd.

Les 26 Alpine (filiale sportive de Renault) permettront aux forces de l’ordre de “procéder à des interventions sur autoroute, impliquant des voitures en infraction à haute vitesse, dans le cadre de missions de sécurité routière, of de politieverkeersrechters, voor voorbeeld). Twee daarvan zullen worden gewijd aan snelle interventietraining’, kondigde het ministerie van Binnenlandse Zaken aan, dat in juni 2021 een concurrerend biedproces voor fabrikanten lanceerde.

De auto’s zullen geleidelijk de Megane RS Renault vervangen die sinds 2011 in dienst is bij de gendarmes. Ook de komst van de Alpine A110 bij de politie is een knipoog naar het verleden. Alpine rustte de gendarmerie al uit in de jaren 1960-1970, toen het merk opviel in vele motorwedstrijden.

READ  in de buurt van Toulouse. De eerste werken zijn aan de gang voor de komst van de metro, tot ongenoegen van de kooplieden