Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Servische ministerie van Volksgezondheid zegt dat de positieve COVID-test van Novak Djokovic ‘correct’ is

Sinds een onderzoek door de Duitse krant spiegelen De datum van de positieve test van Novak Djokovic wordt in twijfel getrokken, beschuldigingen dat de Serviër talloze vervalsingen heeft geproduceerd. Maar tijdens een persconferentie wilde de staatssecretaris van het Servische ministerie van Volksgezondheid, Zoran Gojkovic, de zaak goed op orde krijgen.

Novak Djokovic heeft een geldig document afgegeven door een medische instelling in Servië. Deze positieve test detecteerde SARS-CoV-2, zei hij. Op dit moment is er geen straf waaronder hij kan worden gestraft volgens de geldende wetten in Servië. Alleen als hij wordt betrapt op het overtreden van zelfisolatiemaatregelen die hem zijn opgelegd door de relevante organisaties, kan hij worden teruggestuurd naar eenzame opsluiting. »

Daarnaast betreurde de staatsman de recente standpunten van Djokovic met betrekking tot vaccinatie. “Eerlijk gezegd heb ik er echt spijt van dat Novak niet is ingeënt, omdat hij in zekere zin anderen zou hebben aangemoedigd hetzelfde te doen. Maar op dezelfde manier verdedig ik zijn keuzevrijheid, ook al ben ik niet helemaal voor de beslissing. hij maakte.”

READ  Washington lanceert vrijstellingen voor China