Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het mooiste leven: voor de tweede keer de moeder van een actrice, een mooie advertentie op de foto

Veel internetters feliciteerden Prudence Leroy met deze blijde gebeurtenis. “Super goed!!! Welkom!!! Kusjes voor deze nieuwkomer en jullie 4 als resultaatZijn co-ster Rebecca Hampton (die Celine Fremont speelt) schreef: “.Oooh maar wat een geweldig nieuws, geniet ervan‘, schreef Elodie Varlet (Estelle Cantorel).

We stellen ons voor dat Prudence Leroy de voornaam van haar baby een tijdje geheim zal houden. Hoe dan ook, dat deed ze voor haar zoon. “Ik wilde dat hij de enige van zijn generatie zou zijn. Zijn naam is Kyle Xavier. Wij en papa waren het allebei heel snel eens over het idee van een voornaam, en die hebben we samen gevonden. Xavier is de voornaam van de vader. Ik noem mijn zoon Baby KXIk heb onlangs uitgelegd aan Magische moeder. Gefascineerd bij haar geboorte: “De bevalling is goed verlopen. Het belangrijkste moment voor mij was de ontmoeting met de baby, ik heb me nooit afgevraagd over de bevalling. Ik heb helemaal geen informatie. Ik hield mezelf voor dat elke zwangerschap, zoals elke geboorte, uniek was, en dat ik zou zien hoe ik zou gaan.“Laten we hopen dat deze dat ook is. Haar tweede zwangerschap werd op 24 april aangekondigd, samen met een lieve familiefoto.

READ  Dit bekende gezicht van kijkers keert terug naar France 2 in plaats van Michel Drucker