Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het kabinet wil vanwege inflatie een nieuwe bonus van 50 euro creëren!

Het kabinet wil vanwege inflatie een nieuwe bonus van 50 euro creëren!

nieuwe president aan de horizon voor gebruikers van het openbaar vervoer. In feite is de uitvoerende macht van plan om vast te stellen: Transportcontrole Meer bescheiden. Dit zal gebeuren als onderdeel van inflatie bestrijden, net als bij andere hulpmiddelen. Deze vervoerscontrole Het zal 50 euro waard zijn.

Overschrijvingscheque voor 50 euro

We zwemmen sinds het begin van het jaar in Een periode van alarmerende inflatie. In alle sectoren blijven de prijzen stijgen. In het licht van de golf van energie, transportatie kosten De verwachting is dat dit volgend jaar zal toenemen.

Slecht nieuws voor gebruikers van het openbaar vervoer, vooral de meest bescheiden. De regering is echter van plan om Gebaar voor sommige gebruikers. Inderdaad, onze collega’s van Le Parisien zeggen dat de directie het wil invoeren €50 overdrachtsvoucher.

Wat geen afwijzing zou zijn van de Fransen die… Worstelen om inflatie te bestrijden. De overheid wil deze bonus graag verstrekken als onderdeel van: Financieringsrekening 2023. Volgende week weten we daar meer over.

Transportonderzoek voor meer bescheiden

In deze strijd tegeninflatiezij zijn Frans Meest nederig en meest blootgesteld. Naast rekeningen, huur en eten, zijn er ook de kosten van het openbaar vervoer.

In aanvulling op, Die laatste gaat volgend jaar weer omhoog. Dus deze nieuwe overheidsbonus zou welkom zijn. Deze hulp om de inflatie te compenseren zal echter niet voor alle abonnees van het openbaar vervoer gelden.

READ  Urgent - Fitch Ratings: de winstgevendheid van Tunesische banken verbergt verhoogde risico's

In feite is dit Overschrijvingscheque van 50 EUR zal alleen voor zijn de meest nederige. Het zou echter ook ten goede kunnen komen aan de middenklasse, waarvan ze uiteindelijk deel gingen uitmaken. Op dit moment weten we nog niets over het exacte aantal begunstigden.

Bron: Pexel

Volgens een bron die bekend is met de zaak, “zal alles afhangen of we stoppen bij de lagere of hogere middenklasse.” De Parijse bron geeft aan dat arbitrage Nog niet volledig gepresenteerd.

De staat financiert de cheque

Dit is een overdrachtspremie Het omvat ook geen TGV-gebruikers. Enkel degenen die in aanmerking komen voor deze vervoersvoucher zullen een dagelijkse vervoersabonnee zijn (TER, Transilien, enz.).

Het is belangrijk om aan te geven dat het de staat is die dit rechtstreeks doet Financier de cheque. Het is ook het land dat het zal distribueren. Hierdoor worden regio’s vrijgesteld van verdere vergoedingen. Regio’s ondersteunen zelfs al tot 75% TER-tickets.

zij zijn wie Er wordt een ticketbeheer vermeld. Jean-Pierre Varandou, voorzitter van de SNCF, bevestigde vorige week de mogelijke stijging van de treinkaartjesprijzen in 2023.

Dit is terwijl de elektriciteitsrekening van de SNCF Voyageurs Naar verwachting stijgt het van 1,6 naar 1,7 miljard euro. Een deel van dit bedrag (de helft) is van TER en Transilien. De andere helft zal toebehoren aan TGV’s.

Een verlegen maatregel vergeleken met onze buren

Deze statistiek, gebruikersbetrokkenheid Hij vraagt ​​er al maanden om. Bovendien hebben andere Europese landen al gelijkaardige maatregelen genomen. Deze premie die de regering wil bieden, is echter schuw van wat onze buren hebben gepubliceerd.

READ  Wat zijn de veranderingen in de nieuwe formule voor nulrenteleningen, verlengd tot 2027?

In feite woonden ze eind augustus in Spanje, Apparaat biedt gratis. Abonnees op regionale en voorstedelijke openbare lijnen kunnen er vier maanden lang van profiteren.

Deze procedure betreft lokale netwerken in peri-urbane gebieden van grote steden. Vooral Madrid, Barcelona, ​​​​Valencia of Sevilla. Daarnaast, indien nodig, Deze maatregel kan verlengd worden tot na 31 december.

Bron: Pexel

De Spaanse regering is van mening dat deze maatregel Bespaart tot 370€ Voor iedereen in Madrid. 330 euro in Barcelona, ​​terwijl in het land de inflatie hoger is dan 10%.

9 euro per maand reis in Duitsland

In Duitsland hebben de Duitsers Ze konden reizen voor 9 euro per maand binnen drie maanden. Dit is onbeperkt op lokale en regionale netwerken. Ze voerden de procedure uit tussen juni en eind augustus en het succes was ongekend.

Ze verkochten in deze periode enkele miljoenen tickets. Vandaag denkt de regering aan nieuw apparaat om deze actie te ondernemen. Merk op dat het meer dan 2,5 miljard euro kost.

Zo zijn, bedankt voor Deze schaaldat ze Het is erin geslaagd om 1,8 miljoen ton te besparen COD uitstoot. 10% van de gebruikers geeft minstens één rit per week op die normaal gesproken met de auto wordt gedaan.

Premium 50 euro vanaf Franse regering zou genoeg zijn om Gebruikers van het openbaar vervoer tevreden stellen?

READ  Rijdt u op GNR in plaats van diesel?…. “Het is ten strengste verboden”, legt een van de professionals uit de sector uit