Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is voorbij met Veta en Solomon… en voor altijd!

Het is voorbij met Veta en Solomon… en voor altijd!

Deze zaterdag 17 december was de laatste keer dat fans Vita en Solomon in hetzelfde theater zagen. Of beter gezegd, in samenwerking op hun tournee. Na een aantal jaren samen koos het beroemde duo ervoor om uit elkaar te gaan tijdens hun laatste show in La Défense Arena in Parijs. Het is met grote genegenheid Dems vriend Naar sociale media om zijn vriend en te bedanken “boog sluiten”.

“Gisteravond in @parisladefense_arena hebben we de Enchanted Arc of the Versus Tour met veel emotie afgesloten… Het was meer dan ik me had kunnen voorstellen wat een avond, wat een enthousiasme…”De zanger merkte eerst op voordat hij verder ging: “Heel erg bedankt aan iedereen die van begin tot eind heeft deelgenomen aan dit geweldige avontuur met ons, aan onze teams, aan onze gasten en vooral bedankt. Aan mijn broer @slimane voor alles wat we samen hebben gebouwd, bedankt, ik hou van Jij”.

Vita en Solomon zijn verhuisd, bodaankondiging

Een bericht vol liefde raakt Suleiman nooit. Sterker nog, de persoon met wie hij het podium deelde Vita De afgelopen jaren wilde hij ook alle liefde die hij voor zijn vriend had, delen. “Niemand geloofde daar in, ook niet in het vak. We kregen te horen: ‘Maar wat ga je doen met een duetalbum met Solomon, met Vita?'”onthoud de eerste keer.

Hoewel de ‘Niemand geloofde haar’Het duo geloofde altijd in hun kansen op succes, herinnert Esmeralda’s vader zich: “En wij, op uw croyait parce qu’on s’était rencontrés et on savait qu’on s’aimait profondément, et pour de vrai. Dans ma vie d’homme, d’artiste, il ya eu un avant et un from na u. Daarna de winnaar het geluid Hij liet niet na een sublieme verklaring af te leggen aan zijn helft: “Je hebt mijn hele leven mijn hart gekalmeerd. Hartelijk bedankt voor alles wat je me hebt geleerd. We houden allebei van deze baan, het publiek, maar we houden meer van het echte leven, onze families. We moeten in de echte jij zijn. Het stelde me gerust om iemand zoals jij te ontmoeten. Ik dacht dat het mogelijk was.” Het valt nog te bezien of de twee in de toekomst weer het podium zullen delen, of dat hun “break” definitief is.

READ  Jan Castex overweegt Sheila te impregneren om het imago van AstraZeneca te verbeteren

Zie ook: Vita: Net als Diam voor haar heeft de zangeres zojuist het einde van haar carrière aangekondigd

RF