Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het is stortregens”: Cyril Ferraud en Judith Chaine moesten plotseling “Musiques en fête” op France 5 boycotten

“Het is stortregens”: Cyril Ferraud en Judith Chaine moesten plotseling “Musiques en fête” op France 5 boycotten

Op woensdag 19 juni 2024 presenteerden Cyril Ferraud en Juliette Chaine “Musiques en fête” vanuit het Théâtre Antique d’Orange. De kans voor het duo om talloze beroemde muzikanten en artiesten te eren die tot op de dag van vandaag hebben bijgedragen aan de schittering van de Franse en internationale klassieke scene.

Lees ook: Publiek: Wat is de ontvangst van de serie “Contre toi” met Lannick Gautry op France 2 vergeleken met de finale van “Top Chef” 2024 op M6?

Lees ook

televisie

“We komen niet ongeschonden uit deze ervaringen”: Rafael de Casabianca stopt…

"Thiercelieux-weerwolven" : Canal+ onthult de eerste afbeeldingen van het spel, bedacht door Panayotis Baskot en Vari

televisie

“Weerwolven van Thiercelieux”: Canal+ onthult de eerste beelden van het spel…

"Geen enkele pil zal van gedachten veranderen" : Alexis, de winnaar "Geheim verhaal" Hij bevestigt dat hij nooit zal meedoen aan andere reality-tv-shows

televisie

“Geen enkele pil zal mij van gedachten doen veranderen”: Alexis, winnaar van “Secret Story” 2024…

Helaas regende het ook op deze uitzonderlijke avond. Vanaf 22.08 uur kon Cyril Ferraud niet meer uitzenden zoals gepland. “Helaas kwamen de druppels. Dus ik denk dat we gaan wachten tot deze kleine druppels voorbij zijn…”De PAF-ster werd uitgeroepen.

Vóór uitleg: “Dit komt omdat het uiteraard heel lastig is om met ons orkest in de regen te spelen, dus blijf vooral op de hoogte!”. Vanwege de noodtoestand werden het concert en de live-uitzending afgebroken. Om de kijkers te laten wachten besloot Channel 5 vervolgens de hoogtepunten van het zangprogramma uit te zenden.

Lees ook: TPMP-onderbreking van ruim 25 minuten op C8 vanwege ‘klein technisch probleem’

“Het is erger dan voorheen”

“Een paar druppels regen op Oranje, en ons programma wordt over enkele ogenblikken hervat.”, Kunnen we lezen op het bord dat door de zender wordt uitgezonden. Helaas waren de weersomstandigheden na een uur niet verbeterd en moesten Cyril Ferraud en Juliette Chain opgeven. ‘Hier zijn we, regelrecht terug uit Orange. We hebben je beloofd dat we terug zouden komen. Het probleem is dat het regent.’merkte Cyril Ferraud op.

“Het is erger dan voorheen” Judith Cheyne had er spijt van.En omdat het allemaal niet beter wordt, zullen we helaas moeten vertrekken… Maar ik bedank oprecht al die artiesten die kwamen repeteren, het publiek en ook jullie allemaal achter het scherm.“.

Cyril Ferraud concludeerde: Sommigen hebben honderden kilometers gereisd om vanavond bij je te zijn en hun liefde voor muziek te delen. Dus dank aan alle bands, aan de artiesten en muzikanten van het Nationaal Orkest van Montpellier-Occitanie. Dank aan alle productieteams!“. Wij zijn uiteraard erg teleurgesteld, want wij wilden dat deze avond door zou gaan. Maar volgend jaar komt het mooier en sterker terug in de vijftiende editie van Feestmuziek !“.

READ  Pinksteren op vrijdag 31 maart 2023 's nachts in Vincennes: voorspelling