Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het hoofdpersonage is uitgelekt, de eerste beelden bewijzen dat de game absoluut geweldig gaat worden!

Het hoofdpersonage is uitgelekt, de eerste beelden bewijzen dat de game absoluut geweldig gaat worden!

Op sociale media zijn de afgelopen uren nooit eerder vertoonde beelden te zien die onthullen wat het hoofdpersonage van GTA 6 in actie lijkt te zijn. Niet alleen dat, maar een getalenteerde kunstenaar heeft ervoor gezorgd deze afbeeldingen te ontleden om ons een beeld te geven Het beste uitzicht een persoonlijkheid.

De eerste beelden van de videogame

Het meest opvallende aan de gelekte video is het realisme van de animatie van het hoofdpersonage. We kunnen het zienBeweeg soepel en natuurlijk In een doodlopende straat, met een bewegingsprecisie die we tot nu toe in de GTA-serie niet hebben gezien. De reflecties van licht op het personage, de manier waarop hij omgaat met de omgeving, alles wijst erop Rockstar Games heeft hard gewerkt om ons de meest meeslepende ervaring ooit te geven.

Deze afbeeldingen komen uit de alfafase van de game, een eerste ontwikkelingsfase waarin de belangrijkste functies worden getest en verbeterd. Dit betekent dat de eindpresentatie nog indrukwekkender kan zijn!

Prachtig 3D karakter

de Karaktereigenschappende kleding details, de textuur van de huid, de glans in de ogen – alles was zorgvuldig gemaakt om overeen te komen met wat we in het lek zagen. Het resultaat is simpel Geweldig. echt geeft GTA 6 karakterleven Op een manier die weinigen zich hadden kunnen voorstellen.

READ  Het Crew Motorfest is geformaliseerd, op weg naar de Hawaiiaanse archipel in 2023! | Xbox One

Het laatste nieuws over GTA 6