Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het groene licht voor The Boring Company en zijn tunnels in Las Vegas

Over een paar jaar kunnen toeristen – en ludobatics – in Las Vegas The Deuce, de monorail of zelfs taxi’s ontwijken voor een nieuw vervoermiddel: de zelfrijdende Tesla die in de tunnels gaat rijden.

Het is lang geleden dat we voor het laatst hoorden over The Boring Company, het bedrijf opgericht door Elon Musk dat futuristische stedelijke tunnels heeft gemaakt om het wegverkeer op het dak te vergemakkelijken met een concept dat zich uitstrekt door metro’s en auto’s. Als de eerste plannen van het bedrijf zijn om zich op bouwplaatsen in Los Angeles te richten, dan zal het eerste netwerk van tunnels in Las Vegas worden geopend. In feite heeft de gemeente zojuist groen licht gegeven voor de aanleg van de Vegas Loop, de naam die aan dit nieuwe type doorvoersysteem is gegeven, dat een aanvulling zal zijn op het monorailaanbod dat de beroemde “strip” op verschillende plaatsen bedient.

Voor degenen die de avonturen van The Boring Company op de voet volgen, zal dit geen verrassing zijn, aangezien het bedrijf Ze heeft al een testtunnel in Las Vegas. Gegraven onder het Las Vegas Convention Center (waar de beroemde CES wordt gehouden), is het slechts 1,3 km lang, maar het stelt het bedrijf in staat om een ​​voorproefje te geven van het concept – en ongetwijfeld betrokken te zijn bij het overtuigen van gekozen vertegenwoordigers van Clark County om zet de trend voort.

Ze hebben zojuist afgesproken om een ​​netwerk van 47 km tunnels met 51 stations aan te leggen, met een maximale capaciteit van 57.000 passagiers per minuut. Ze drongen er ook op aan dat het project voor 100% zou worden gefinancierd door particuliere bedrijven, zonder publieke middelen te investeren. Hotels, theaters, stadions, congrescentra en andere winkelcentra die u bijvoorbeeld wilt hebben, gaan meewerken aan de bouw van stations.

READ  Carrefour, Leclerc, Lidl, Intermarche: Wat is de favoriete supermarkt van Frankrijk? ONTDEK DE REGIO RANGSCHIKKING PER REGIO

“Tesla in de tunnels”

Ter herinnering, verschillende plannen werden bestudeerd door The Boring Company. In eerste instantie was het een vraag Voor het gebruik van autoliften Om bovengrondse wegen en deze tunnels te verbinden. Toen werd op papier een autonoom shuttlesysteem bedacht om uiteindelijk plaats te maken voor wat dat transportsysteem zou zijn (althans in eerste instantie), namelijk Tesla in de tunnels. In feite zullen voetgangers dit transportsysteem kunnen gebruiken en zullen ze worden uitgenodigd om in autonome Tesla-auto’s te rijden die hen, net als ondergrondse robotrobots, naar hun bestemming zullen brengen. Een manier om een ​​vloot van autonome taxi’s te besturen terwijl het dak wordt vermeden en de risico’s van ongevallen veroorzaakt door druk verkeer worden vermeden.

“Om het verkeersprobleem op te lossen, moeten wegen 3D zijn, wat betekent dat er geen vliegende auto’s of tunnels nodig zijn. In tegenstelling tot vliegende auto’s zijn tunnels weerbestendig, uit het zicht en vallen ze niet op je hoofd. […] Tunnels verminderen het gebruik van waardevol grondoppervlak en interfereren niet met bestaande transportsystemen. Een groot tunnelnetwerk kan de congestie in elke stad verminderen; Hoe groot de stad ook is, er kunnen meer tunnelniveaus worden toegevoegd”Het verkennen van het saaie bedrijf.

a priori“Ritten” in de Vegas Loop zouden hoger moeten zijn dan een buskaartje, maar veel goedkoper dan een traditionele taxirit. Het bedrijf vermeldt bijvoorbeeld een reis van 5 minuten voor slechts $ 10 tussen de luchthaven en het congrescentrum, en een rit van 4 minuten en $ 6 tussen het congrescentrum en het voetbalveld.