Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het “beste winkelcentrum” ter wereld ligt aan de Franse Rivièra

Het eerste winkelcentrum in Amerikaanse stijl in Frankrijk Het opende op 21 oktober 1969, De Cap3000 heeft zojuist een grote franchise gewonnen. Saint-Laurent-du-Var locatie nabij schattig – goed (Alpes-Maritimes), werd verkozen tot “Best Shopping Mall” in de Mipim Awards. Deze prijzen, uitgereikt door professionals uit 80 landen, werden verzameld in Mipim, de wereldwijde vastgoedmarkt Deze week gehouden in Cannes, een eerbetoon aan voltooide of in aanbouw zijnde projecten over de hele wereld.

naar gigantische werken Het werd tussen 2014 en vorig jaar gerealiseerd, met een budget van ongeveer 450 miljoen euro, waardoor het volledig kon worden gerenoveerd en uitgebreid. Zo groeide het centrum met uitzicht op zee van 83.000 m 2 naar 135.000 m 2 , van 150 tot 300 winkels, Van 5 tot 21 restaurants en ook van 2.300 tot 4.000 banen, volgens de exploitanten.

“Meer informatie over het conceptuele karakter van de Cap3000”

“Deze onderscheiding staat gelijk aan een architecturale prestatie, namelijk de opening van het centrum aan de Middellandse Zee, waardoor de ervaring van onze klanten radicaal verandert. Het is ook een erkenning van het visuele karakter van de Cap3000 sinds de oprichting in 1969, antwoordde Felipe Goncalves, de operations manager.

Cap3000 werd in de finale geselecteerd samen met winkelcentra Yorkville – The Ring in Hong Kong in China en Vialia estación de Vigo in Spanje.

READ  Elon Musk zegt dat hij overweegt te stoppen en zijn Tesla-aandelen blijft verkopen