Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hernieuwde staking bij het filmen van de serie “Tomorrow is Ours”: wat is het risico van het uitzenden van de serie “Set” op TF1?

Hernieuwde staking bij het filmen van de serie “Tomorrow is Ours”: wat is het risico van het uitzenden van de serie “Set” op TF1?

Naar aanleiding van een landelijke oproep hebben de audiovisuele technici die aan de series Tomorrow Is Ours en Here It All Begins werken, besloten om hun beweging op woensdag 6 december voort te zetten.

Als reactie op de nationale oproep van het Syndicaat van Professionals in de Audiovisuele en Filmindustrie CGT (SPIAC) hebben enkele technici van de serie besloten om op dinsdag 5 december te stoppen met werken op de set van Sète.

Lees ook – De serie Sétoise Demain Nous Belongs is opgeschort na de staking van audiovisuele technici

Deze stakingsactie heeft betrekking op het productiegedeelte en het postproductiegedeelte van de serie. Midden in de onderhandelingen over een loonsverhoging eisen de stakers, sporadische werknemers in de entertainmentindustrie, een verhoging van 20% om de gevolgen van de inflatie van de afgelopen vijftien jaar uit te wissen.

In totaal werden volgens de vakbond in heel Frankrijk ongeveer vijftig filmopnamen stopgezet. In Set heeft de sociale beweging invloed Morgen is van onsEn zelfs zijn kleine zusje ook Dit is waar het allemaal begint Tour de Garde, twee programma’s geproduceerd door Newen Studios en elke avond uitgezonden op TF1.

Is de uitzending van de serie beïnvloed?

Deze dinsdag kwam de algemeen directeur van de groep, Vincent Meslet, de stakers ontmoeten. “Hij herinnerde ons eraan dat we ons in de context van nationale onderhandelingen bevonden en dat hij onze eisen begreep. Maar hij benadrukte ook het risico onze werkinstrumenten te beschadigen. Volgens hem zou de uitzending van de serie na drie dagen staking kunnen worden beïnvloed. .”De gemobiliseerde technici vertelden het ons. Halverwege de middag had de productie niet op onze verzoeken gereageerd.

READ  Challenge”, gebruikten de deelnemers allemaal condooms, maar niet op de manier die je zou denken

Volgens onze informatie hebben de audiovisuele technici van SET uiteindelijk besloten hun beweging te verlengen tot woensdag 6 december, in de vorm van een volledige werkonderbreking of stakingen. Een terugkeer naar het normale leven wordt momenteel donderdag aangekondigd.