Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hélène Darroze sluit haar burgerrestaurant slechts enkele maanden na opening

Hélène Darroze sluit haar burgerrestaurant slechts enkele maanden na opening

Meersterrenchef Hélène Darroze kondigde een paar dagen geleden op Instagram de sluiting aan van haar burgerrestaurant in Parijs, Jòia Bun, dat op 7 maart van start ging.

Zeven maanden na de lancering van haar burgerrestaurant Jòia Bun maakte chef-kok Hélène Darroze op sociale media bekend dat het restaurant ging sluiten.

“Vandaag hebben we besloten om ons opnieuw te concentreren op andere belangrijke projecten, maar we zien jullie binnenkort weer in de rue de la Michodière voor even spannende avonturen. We houden jullie op de hoogte van de geplande heropeningsdatum”, schreef de jury. Topchefs Op Instagram.

In haar brief stelt Hélène Darroze een ander project voor de plek voor.

Het restaurant opende op 7 maart in het 2e arrondissement en sloot zijn deuren op 15 oktober. Het werd geopend door Hélène Darroze tijdens de staking van de vuilnismannen, aan de zijlijn van de eisen voor pensioenhervormingen. De zuidwestelijke kaap ligt ook op de Marsan Kaap, op de 6e, en Goya, op de tweede, waarvan Goya Bon een variant was.

Hélène Darroze heeft ook een vestiging in Bouches-du-Rhône, Villa La Coste en in Londen. Tenslotte is zij degene die de menukaarten ontwikkelt voor de restaurants Royal Mansour in Marrakesh, Le Table en La Grande Table marocaine.

Belangrijkste artikelen

READ  Johnny Depp-rechtszaak: acteur en rechter staan ​​op het punt in lachen uit te barsten voor een buitengewone getuige