Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heb de date op het strand gemist

Het Nederlandse koningshuis poseerde voor fotografen op het strand in Den Haag. Het weer zal anders beslissen. Ten slotte lachten koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane bij Paleis Noordeinde hun beste glimlach in het gezicht van honderd doelen die in hun richting waren gericht.

Lees verder: Prinses Amalia draagt ​​de bruidstiara van koningin Máxima voor haar eerste overzeese koninklijke gala

Journalisten en koninklijke familie verlaten fotoshoots op het strand

Het is al jaren een traditie van het Nederlandse koningshuis om jaarlijks twee officiële fotoshoots te organiseren: één tijdens hun skivakantie in Lech, Oostenrijk, en de andere voordat ze op vakantie gaan. Omdat de verschillende schoolagenda’s van de drie koningsdochters het synchroniseren bemoeilijken, werd besloten om twee sessies te organiseren op willekeurige data gedurende het jaar wanneer de agenda’s van alle gezinsleden dit toestonden. Op de foto’s ontbreekt ongetwijfeld een van de drie dochters van koning Willem-Alexander en koningin Maxima.

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima der Nederlanden met hun drie dochters tijdens een fotoshoot in de zomer van 2022 (Foto: RVD – Patrick van Emst)
Prinses Katharina-Amalia, Prinses van Oranje, Prinses Ariane en Prinses Alexia der Nederlanden (Foto: RVD – Patrick van Emst)

Lees verder: Koningin Máxima draagt ​​haar robijnrode tiara naar een etentje ter ere van het Korps Diplomaten

Officiële fotoshoot voor zomervakantie 2022

Prinses Alexia, de tweede dochter van het koninklijk paar, gaat naar een kostschool in Wales. Britse schoolvakanties vallen niet altijd samen met de Nederlandse schoolkalender. Op 24 juni maakten honderd Nederlandse journalisten zich klaar om prachtige foto’s te maken van de koninklijke familie op het strand in Den Haag. Een paar uur voor de vergadering moest het plan vanwege het weer worden gewijzigd.

READ  Maxima uit Nederland en Mary uit Denemarken droegen zwarte en moderne outfits om zich te herenigen in Den Haag.
Het koningspaar in het groen voor deze zomerse fotoshoot op het strand (Foto: RVD – Patrick van Emst)

Lees verder: Koningin Maxima draagt ​​een aquamarijn tiara en pastelkleurige jurk tijdens een staatsdiner ter ere van de president van India

Tenslotte ontmoeten alle hoofdrolspelers elkaar op Paleis Noordinde, de werkplaats van de koning. De afgelopen twee jaar zijn de zomerfoto’s gemaakt in de tuin van paleis Huis ten Bosch, de gezinswoning. Tweejaarlijkse fotoshoots zijn altijd een hoogtepunt voor journalisten. De Nederlandse koninklijke familie, altijd zorgvuldig om hun privacy te respecteren, organiseerde deze twee bijeenkomsten in de hoop de pers voldoende informatie te geven om te voorkomen dat paparazzi de vakantieplek zouden besluipen. De Rijksvoorlichtingsdienst zorgt voor de afgifte van geloofsbrieven. Als een medium binnen een jaar de privacy van het gezin niet respecteert, wordt hem de toegang tot deze fotosessie ontzegd.

Koning Willem-Alexander en zijn erfgenaam (Foto: RVD – Patrick van Emst)

Koning Willem-Alexander poseert met zijn vrouw Koningin Maxima. Hun drie dochters sloten zich ook bij hen aan om schattige familiefoto’s te maken. Prinses Katharina-Amalia, prinses van Oranje, vierde enkele maanden geleden haar 18e verjaardag. De troonopvolger rondt zijn sabbatical af en begint in september met zijn studie politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Over twee dagen studeert prinses Alexia (17) af van de middelbare school aan het UWC Atlantic College in Wales. Prinses Ariane, 15, studeert nog in Nederland.

Prinses Amalia droeg een zwarte jurk met bloemenprint van Diane de Furstenberg. Prinses Alexia en koningin Maxima droegen groen. De jurk van Alexia is die van Sandro, net als de jurk van koningin Maxima. Speciale site, van Altuzarra. Prinses Ariane droeg ook een korte witte jurk van Sandro.

READ  Er zijn deze zomer geen meerdaagse festivals in Nederland
Afbeeldingsavatar

Nicolas Fontaine

Hoofdredacteur

Nicolas Fontaine is sinds 2014 freelance webredacteur. Nadat hij copywriter en redacteur was voor verschillende Belgische en Franse merken en media, specialiseerde hij zich in royaltynieuws. Nicholas is nu hoofdredacteur van Histories Royals. [email protected]