Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hanami: Het Japanse Kersenbloesemfestival is terug in Parc de Sku!

Eindelijk, zondag 20 maart nadert de lente. Als het mooie weer in Parijs aankomt, kunnen we niet wachten om te landen in het dakVoor een wandeling in het hart van de mooiste bloemrijke balkonslaten we bewonderen blauweregen en de mooiste bloeiende bomen. Maar er kristalliseert nog een ander verlangen in onze geest: een wandeling onder de Japanse kersenbomen in het Parc de Sceaux… Kom op 16 en 17 april de hanami vieren en ontdek de vele verrassingen die het departementale landgoed in petto heeft voor u de hele maand. Klaar voor Prachtig uitje op het platteland Afgerond ?

Het Kersenbloesemfestival is terug!

Gardel Bertrand / HEMIS.FR / HEMIS.FR / HEMIS VIA AFP

In Japan is hanami geweldig Een gedicht over de natuur. Een echte traditie in de archipel, hanami Het betekent letterlijk ‘naar de bloemen kijken’. Tijdens dit langverwachte evenement is de bloei van sakura een symbool van welvaart, de terugkeer van de lente en de tijdelijke aard van alles. In de Hauts de Seine, bevat Kersenbloesemfestival Ook op Parc de Sceaux wordt reikhalzend uitgekeken. elk jaar , Liefhebbers van het land van de rijzende zon Ontmoet daar voor een dromerige wandeling onder de bomen.

Vier de terugkeer van de lente in Parc de Sceaux

Sceaux Cherry Blossom Hanami Celebration
Gardel Bertrand / HEMIS.FR / HEMIS.FR / HEMIS VIA AFP

Het hele jaar door en vooral in het voorjaar, de Park de sko Het is een echte Hof van Eden. deze lente, om hanami te vierenhet administratieve gedeelte van Sceaux geeft u een afspraak 16 en 17 april 2022. De hele maand april zijn er veel Verrassingen en activiteiten Ze is ook gepland. Op het programma: Introducties in de Japanse bloemsierkunst van Ikebana om je eigen boeket te maken, Manga- of Origami-tekenworkshops, Gratis bezoeken om kersenbomen te spotten of een bezoek aan het Château de Sceaux. In april kreeg een charmante landelijke boog vorm…

READ  Garou heeft een nieuwe, jonge metgezel: haar eerste optreden met de zeer mooie Emily!

Hanami in het administratieve gebied van Sceaux: het programma